Hogyan is lehetne másként beszélni…ezekről…(undorral!)

0

…méghogy ÉN fogjam vissza magam! Ne beszéljek tiszteletlenül az ország vezetőiről!
Hogyan is lehetne másként beszélni…ezekről…(undorral!)
Egyetlen életünk van…mert még nem bizonyosodott be ennek ellenkezője…. és Mahatma Gandhi megmondta: ha nincs több jövedelmed, mint amennyiből eltartod magad és fizeted a rezsidet, akkor rabszolga vagy! Most nézhetjük, ahogy egy arrogáns elitcsapat kihasználja a magyarok egy részének ostobaságát (nemzethy-keresztény-migránsellenes) és hatalomban tart egy mérhetetlen aljas rablóbandát… évek óta sikítozunk többen is, hogy ez tönkreteszi a magyarok nagy részét: itt most az számít menőnek, aki a legtöbbet lopja, rázza a rongyot milliós ékszerekkel, divatcuccokkal, utazásokkal, dőzsöléssel, kurvázással, drogozással…ehhez az életmódhoz a magyar dolgozók adóforintjait, az elképesztően magas ÁFÁ-t, az EU-s pénzeket használják, és eltulajdonították a lakosság megtakarításait is: akárhová is tették eddig. A már adózott jövedelmünket a bankok is rabolják: az állam által megengedett magas kamatokkal, uzsorával! Vádolom az egész politikusi bagázst, mert nem hajlandóak semmiféle szolidaritásra azokkal, akik éjt nappallá téve dolgoznak…hogy ők uraskodhassanak. Egy szolidárisabb világ reményével vágtunk bele a rendszerváltásba és ez a kis aljas kollégiumi banda maffiózókkal összefogva tönkre tette az álmainkat. Harminc esztendővel ezelőtt azt ígérték nekünk, hogy a Kádár-korszak elmúltával Auszria szintjére jutunk…volt is erre reményünk, mert a bolond magyar elhitte és dolgozott ezért. Akik ezért dolgoztak, most nem kapnak, csak alamizsna-nyugdíjat, az én generációm pedig már nem is élvezhet hosszú, boldog életet, mert a többség meg sem éri a nyugdíjkorhatárt…a jövendő fiataljai meg már egyáltalán nem kapnak majd állami gondoskodást…

PEDIG HA IGAZSÁGOS LENNE A JAVAK ELOSZTÁSA, AKKOR NEM LENNE EGY SZŰK RÉTEG ENNYIRE GAZDAG ÉS NEM LENNE A TÖMEG ENNYIRE LESZEGÉNYEDVE! EZ MOST VILÁGTENDENCIA: EGY SZŰK CSOPORT KIHASZNÁLJA MÁSOK ÉLETÉT…ŐK NEM DOLGOZTAK, NEM IS DOLGOZNAK…ELTARTATJÁK MAGUKAT, BŰNNEK TARTJÁK A SZEGÉNYSÉGET ÉS A BETEGSÉGEKET…MERT ÁLLAMÉRDEKBŐL, TÁRSADALMI ÉRDEKBŐL MINDENKI MÁSNAK DOLGOZNIA KELL, AZ Ő JÓLÉTÜKÉRT! RABSZOLGAKÉNT!

A kilakoltatott családoknak is csak kitartást kívántak a nehézségeikhez! Ez a kormány a magyar történelem eddigi legaljasabb kormánya, maffiózásból, a Nép megtakarításainak (Questor, Takarékszövetkezetek, stb. ) és jövedelmeinek elrablásából, lerablásából, valamint az EU-s számlák hatalmas modernizációra szánt összegeinek szó szerinti ellopásából, elcsalásából tartja fenn magát, urizál és fegyverkezik…saját népe ellen, mert másra nem lenne elegendő a vásárolt fegyverarzenál. Ezeket a tényeket sokan látjuk, de csak kevesekhez ér el a szavunk…és félek, hogy az október 13-án elért ellenzéki sikereket is semmissé teszik majd a megalkuvók.
EZZEL A KORMÁNNYAL NEM LEHET MÁR TÁRGYALNI, EZ A KORMÁNY NÉPELLENES BŰNÖKET KÖVET EL FOLYAMATOSAN…AZ ELVÜK AZ: VAGY MEGSZOKSZ…VAGY MEGSZÖKSZ…DE AZ ORBÁN-DIKTATÚRA FENNTARTÁSA A CÉL! …és akkor megyünk Eurázsiába? Az ázsiai despoták közé? Milyen reményekkel, milyen célozókkal? Tényleg el tudják hitetni a magyarok tömegeivel, hogy nekünk ott majd jobb lesz?
…marad a magyar ugar…ahogyan Tornyai lefestette: a bús magyar sors…???????

Ágnes Kaczúr/facebook