Hol a bizonyíték? Vagy ez is egy “Teréz-körút” a félelem fenntartása végett?

0

A képen látható fotó nem egy fiatal 19-éves srácot ábrázol színesben, természetesen, hanem egy eltorzított fotót, egy gonosz, elvetemült migráncsot aki becsületes , tisztességes magyar asszonyokat késztet szopásra hajnali háromkor…

Tudtuk, hogy be fog következni, mert sokáig ezt az állapotot fenntartani nem lehet, mint ahogyan többen biztosak voltunk abban, hogy közvetlenül az egyébként érvénytelen Népszavazás előtt lesz robbantás. Azt is tudjuk, hogy a kormánymédia hogyan próbálja manipulálni Magyarország lakosságát.
Nézzük az állítólagos ügyet!
Állítólag valakit szexuálisan zaklattak egy gyorsétterem WC-jében.Az illető persze legyen akkor migráncs, ha már ismeretlen és elmenekült.Vagyis nincs is bizonyíték semmire.
De ha én okos rendőrnyomozó lennék, aki nem vagyok, legelőször azt a hölgyet vizsgálnám meg, aki ezt a feljelentést megtette. Megnézném, hogy esetleg összehozható-e valamiféle megbízóval, vagy még azt is megvizsgálnám, hogy mit keresett hajnali háromkor egy gyorséttermi WC-ben. Mi a tényleges alapja és háttere ennek a feljelentésnek és hol a bizonyíték?
Mert az nem bizonyíték, hogy a rendőrség bemutat egy videót ahol éppen egy lakásban házkutat.
EZ A HÍR MOST KELLETT. Kinek használ ez a hír?….tudjuk jól.
És most Magyarországon ismét felerősödik a rasszizmus, az idegengyűlölet és feltétlenül fenn kell tartani a “Terrorveszély” fokozatot.
Tudjuk, azok sem hülyék akik ezeket a dolgokat kitalálják. Ne feledjük, Orbán gazda tanult, jól képzett tanácsadók hadával veszi körbe magát. Persze komoly pénzeket fizetünk ezeknek az okos embereknek a tanácsaiért.
Mivel az ügyben semmiféle kézzelfogható bizonyíték nincs, ezek az “okos emberek” meg fogják találni a módját, hogy bizonyított legyen a talán meg sem történt incidens.
Mi a cél ezzel?
Egyértelműen politikai célja van ennek a “Prosti Srácok” által közölt és mivel a sztori jól hangzik, a kézzel vezérelt rendőrséggel megerősített “hírnek”.
Kezdjen most az is gyűlölködni, aki még eddig megpróbált ebben az országban a tolerancia, a mások elfogadása, tiszteletben-tartása, a liberális gondolkodás elvén élni. Nem bántani senkit, hanem tolerálni mindent, hiszen nem vagyunk egyformák és a liberálisok abból indulnak ki, hogy ha én elviselek másokat, elvárom, hogy engem is elfogadjanak. “SZABADSÁG-EGYENLŐSÉG-TESTVÉRISÉG”
De ne feledjük közben, hogy hol élünk?
Egy grazi kezelt beteg által elhülyített, elbutított országban. Olyanban ahol a kormánymédia és a kézi-vezérlésű rendőrség bárkiről bebizonyítja, hogy nem csak hogy migránskénét megerőszakolta a tisztességes, becsületes dolgozó magyar asszonyokat hajnali háromkor egy gyorsétterem WC-jében, de még azt is rábizonyítják, hogy a Teréz-körúti robbantóval együtt (aki nem is az aki) a tisztességes választás útján hatalomra került 2/3-os kormányt szeretné megpuccsolni.
Ennek a dolognak be kellett következnie. Mint ahogyan a Teréz-körúti robbantásnak is.
És meg is fogják találni, majd elfogni az illetőt…és rá is fogják bizonyítani. A rendőrség NEM TÉVEDHET, hiszen az már nem csak magát a rendőrséget veszélyeztetné, hiszen egyértelmű, hogy kit szolgál. Azt a blamát nem lehet megengedni mint a ” MÓRI MÉSZÁRLÁS”, Kaiser Ede ügyében. Hogy életfogytig tartó büntetést kap egy (abban a bűncselélmenyben) ártatlan ember.
Kíváncsian várom ennek a migráncsos szexuális bűncselekménynek beállított és nem bizonyított esetnek a folytatását.
Ez lenne a bizonyíték?

Véleményemet vállalva és amellett kitarva várom, hogy mi is lesz a folytatás.
Ezt a dolgot most fel kell erősíteni, hogy elvigye a figyelmet arról, hogy nap mint nap hogyan nézi hülyének a magyarokat a saját, 2/3-dal megválasztott kormánya. Hogy ne az elszabadult árfolyamra, a benzinárra és efféle eltolvajlott dolgokra figyeljünk, hanem egy büdös migráncs által állítólagosan elkövetett szexuális kényszerítésre.
Véleményemet vállalva:
Gál György OLKT