Homonnay Gergely földbe taposta a KDNP-s hajnövesztőst Hollik Istvánt!

0

A jövevények igenis nagy hasznot hajtanak a nemzetnek. Például VB-döntőt nyernek a hazájuknak.
Gratuálunk a francia nemzeti válogatottnak, és várjuk Hollik István jelentkezését.
Homonnay Gergely ugyanis vállalta, hogy kifizeti a 69 dolláros DNS-vizsgálat díját, mely feltérképezi a KDNP-s politikus gyökereit.
Íme Homonnay bejegyzése, melyet változtatás nélkül idézünk:

Kedves Hollik István!

Van egy a neten elérhető szolgáltatás. Nem csinálok reklámot nekik, ezért nem linkelem be őket, de 69 dollárért egy DNS-vizsgálattal megmondják egyedi gyökereit — az etnikai csoportokat és földrajzi régiókat, ahonnan származik. Még az olyan gyökereknek is, mint maga.
A magyarok azért tudtak államot alapítani a Kárpát-medencében, mert nem zárkóztak be. Ajánlom szíves figyelmébe I. István, szent királyunk intelmeit Imre hercegnek a jövevényekről.
Jövevények, mai szóval migránsok, vagy bevándorlók ugyanis jöttek. Feszt. A mongol pusztítás után, aztán a török pusztítás után. De közben is.
Ha történelmi ismeretei ennyire hiányosak, akkor ajánlom figyelmébe, hogy Mária Terézia, “a legnagyobb magyar asszony” (ezt a jogi karon mondta az előadó a magyar királynőről, én meg néztem, hogy ez kiről beszél, de aztán be kellett látnom, hogy igaza volt) és a fia, II. József annyi svábot, tótot, rácot, stb. telepített be, hogy az ország lakosságának a száma 4,5 millióról 9 millióra nőtt.
Így tudott Magyarország megmaradni.
A bevándorlókkal, a migránsokkal lettünk egy nemzet. Az ő tudásuk, a munkájuk mind hozzájárult ahhoz, hogy megmaradjunk a történelem viharaiban.
Velünk lettünk azok, akik ma vagyunk.
És ha megengedi, én kifizetném magának, kedves Hollik István ezt a 69 dollárt, hogy megtudja, milyen felmenőkkel rendelkezik, ha hajlandó magát alávetni ennek a DNS-vizsgálatnak.
Meg fog lepődni! Lesznek köztük rácok, bunyevácok, bevándorlók, migránsok, akik közül nagyon sokan illegális bevándorlók voltak – pont mint Árpád vezér.
A DNS-vizsgálat eredményét kézhez kapva talán megváltozik a véleménye, és megfogadja szent királyunk, I. István intelmét, mert a jövevények igenis nagy hasznot hajtanak a mi nemzetünknek.

Üdvözlettel: Homonnay Gergely

 

olkt.hu/Mi vagyunk a többség (Facebook)