Hoppá: Az éjszaka közepén menekítette a Fidesz a büncselekmények bizonyítékait az I. kerületben!

0

Az alábbi videót 2019.10.16-án kedden este 11 után készítettem az I. kerület önkormányzatánál (Kapisztrán Tér), és a jelenleg inkumbens polgármester Nagy Gábor Tamás otthona előtt. (Táncsics Mihály utca)
Anélkül, hogy bárkit is bármivel meggyanúsítanék, minimum érdekesnek találom a következőket:
Milyen jogon visznek el iratokat az önkormányzat épületéből?
Miért az éjszaka leple alatt?
Miért a leköszönő polgármester lakásához viszik őket?
Miért nem merik kipakolni őket amikor meglátják, hogy ott vagyok?
Hova távozott a teherautó az iratokkal megpakolva ezek után?
A kormánypártok több kerületben is megtámadták a választási eredményeket, hogy időt nyerjenek maguknak. Hogy mire használják ezt az időt? Kiderül a videóból.

Az éjszaka leple alatt viszik ki az iratokat az I. kerületi önkormányzatból

Az alábbi videót 2019.10.16-án szerda este 11 után készítettem az I. kerület önkormányzatánál (Kapisztrán Tér), és a jelenleg inkumbens polgármester Nagy Gábor Tamás otthona előtt. (Táncsics Mihály utca)Anélkül, hogy bárkit is bármivel meggyanúsítanék, minimum érdekesnek találom a következőket: Milyen jogon visznek el iratokat az önkormányzat épületéből?Miért az éjszaka leple alatt?Miért a leköszönő polgármester lakásához viszik őket?Miért nem merik kipakolni őket amikor meglátják, hogy ott vagyok?Hova távozott a teherautó az iratokkal megpakolva ezek után? A kormánypártok több kerületben is megtámadták a választási eredményeket, hogy időt nyerjenek maguknak. Hogy mire használják ezt az időt? Kiderül a videóból.

Gepostet von Gelencsér Ferenc – Momentum am Freitag, 18. Oktober 2019