Hoppá! Gyurcsány Ferenc beperelte az LMP-t!

0

Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke nagyon meglepő lépésre szánta el magát a mai napon, úgy tűnik véget ért a finomkodás időszaka. Bombaként robbant a hír tegnap este, hogy az MSZP-DK-LMP tárgyalások nem hogy előrébb de távolabb vitték a pártokat a közös megoldásoktól. Azonban az ügy pikantériáját mégsem ez adta, hanem hogy az LMP politikusa Vágó Gábor nemes egyszerűséggel arra utalt az újságíróknak, hogy Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a DK elnöke részegen fogadta az LMP tárgyalódelegációtát. Gyurcsánynak ez volt az utolsó csepp a pohárban. A DK bejelentette perelik az LMP-t. Mint a párt fogalmaz:

“Vágó Gábor nem nevezte meg, hogy kire vonatkozott tegnapi igaztalan állítása, amelyet az ellenzéki pártok tárgyalása után tett. Az LMP politikusa vendéglátóiról beszélt.”

Ez csak Gyurcsány Ferenc és/vagy Molnár Csaba lehetett. A DK elnöke és ügyvezető alelnöke becsületében sértve érzi magát Vágó Gábor hitvány hazugsága miatt. Ezért Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba jogi elégtételt vesz Vágó Gáboron. Az mostmár biztos, hogy ők a közeljövőben nem űlnek többet tárgyalóasztalhoz.
olkt.hu