Horvát valóságshow-sztár állítja, hogy ott volt Borkai adriai buliján!

0

Állítólag napi 1000 eurót fizettek a magyarok a lányoknak.
A szerb lapoknak nyilatkozott egy nő, aki azt állítja, maga is ott volt az adriai jachton tavaly Borkaival, de egy horvát realitysztárral együtt ment.

Nyilatkozott egy nő a szerbiai Kurir című lapnak, aki azt állítja, ő is ott volt az Adrián a hajón Borkai Zsolt győri polgármesterrel tavaly nyáron. A szerb lapokban azért írtak a magyar szexbotrányról, mert a magyar vendégeket “szórakoztató” lányok között állítólag ott volt a Szerbiában futó egyik valóságshow, a Zadruga egyik Horvátországból érkezett szereplője is, Iva Grguric.

A Kurirnak Grguric barátnője, egy bizonyos I. M. nyilatkozott, aki azt mondta:

Hatan voltunk, az egyik lány beszélte meg, hogy mikorra és hova kell mennünk. Ez tavaly júniusban történt, s a lányok többsége ekkor már Dubrovnikban volt, Iva és én jöttünk, csak autóval Zágrábból. Azonnal a hajóra mentünk, higgyék el, nem tudtuk, hogy politikusokról van szó. Nekünk az egyik lány azt mondta, hogy magyar üzletemberek lesznek a hajón. Volt szex, egy nappal később autóbusszal mentem vissza Zágrábba, azonban Iva még két napig maradt.

Hogy valóban a Borkai-féle jachtpartin volt-e a nő, az kérdéses, hiszen a magyar sajtóban nem tavaly júniusi, hanem májusi, pünkösdi “kirándulásként” azonosították be az ominózus utat, Borkai pedig mentegetőző sajtónyilatkozatában azt állította, a felvételek “többévesek”.

A nő elmondása szerint Grguricnak nagyon kellett a pénz, mert el akart menni a barátjával Bécsbe, ezért maradt több napot a hajón. I. M. azt is állította, hogy Grguric nagyon aktív volt, és végül háromezer eurót kapott, mert több mindent is bevállalt, a nő állítása szerint, a polgármesterrel.

Ezzel kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy Iva Grugic arca nem tűnik fel azokon a felvételeken, amelyek a Borkai–Rákosfalvy-szexpartiról nyilvánosságra kerültek. Az is nagyjából beazonosítható, hogy a Borkaival együtt lefotózott és lefilmezett szőke nő nem kifejezetten hasonlít Iva Grugicra, így tehát nem világos, hogy a szerb lap forrása valóban arról a partiról beszél-e, amelyről a magyar közvélemény értesült az elmúlt napokban.

A nő arról is beszélt, hogy jól érezték magukat, és egyébként egyszeri alkalom volt számukra, hogy bevállaltak egy ilyet. “Egész nap ittunk, nevettünk és játszottunk. Egyikünk sem prostituált, az egyik lány a szüleivel él. Ez csak egyszeri alkalom volt, a magyarok fizettek napi ezer eurót” – tette hozzá.

A horvát rendőrség egyébként azt közölte a Magyar Hanggal, hogy bűnügyi vizsgálatot folytatnak a Borkai hajóútján történt lehetséges törvénytelenségekkel kapcsolatban, azt próbálják kideríteni, hogy hitelt érdemlőek az erről szóló információk.

A Borkai-botrány másfél hete robbant ki, mikor a politikusról egy névtelen szivárogtató egy blogon olyan felvételeket jelentetett meg, amelyeken egy luxusjachton szexuális aktus közben látható. A blog, amely nyilvánosságra hozta a felvételeket, korrupcióval is megvádolta a polgármestert, illetve arról is írt, hogy a hajón kábítószert is fogyasztottak, ám erről nem közölt bizonyító felvételeket. Borkai Zsolt ellen szombaton tüntettek Győrben, a polgármester azonban újrázni tudott a vasárnapi választáson. A Magyar Nemzet hétfőn olyan cikket jelentetett meg, amelyben Borkait okolta az ellenzéki sikerekért.

Forrás: Szeretlek Egerszeg/facebook