Hűha: Bayer Zsolt kiosztotta Orbán Viktort!

0

A 444.hu vette észre, hogy a lovagkeresztes Fidesz-propagandista a sorok között nagyon kemény rendszerkritikát eresztett meg a pénteki Magyar Időkben.

Bayer Zsolt a “Foci mint tükör” című cikkében a németeket leprázza annak kapcsán, hogy a válogatottjuk kiesett a világbajnokságról.
Bayer szerint pont olyan ótvaros a német foci, mint amilyenné a német társadalmat tették, amely már csak “ostoba vigyorgásra és a fogyasztásra” képes.
Azt írja:

„ugyanaz történt 2014 óta a német válogatottal, mint ami 2014 óta Németországgal történt. Vagyis valakik elérkezettnek látták az időt, hogy felszámolják Németország maradék, a második világháború után még megengedett és megtűrt identitását, nemzeti önazonosságát, a maradék megtűrt, kicsike német lelket.”

Majd kimondja a verdiktet:

“Ezen a világbajnokságon tizenegy Angela Merkel ment fel a pályára játszani. Tizenegy Angela Merkel-lelkű robottal pedig nem lehet focizni.”

Ez után a nyugatifeny.hu is kemény kérdést tett fel:

“De álljunk meg egy szóra: ha a foci egy ország tükre, mint ahogy Bayer írja, akkor mi is a helyzet Magyarországgal? Ajjaj, nagyon kemény üzenet ez Orbánnak…”

 

olkt.hu/nyugatifeny.hu