Hurrá! Megvan a [email protected] forrása!

0

Mindent elborított a [email protected]

Nem csak Budapestet, de a környező agglomerációs településeket is. Wittinghof Tamás Budaörs polgármestere már helikopterrel akart utána járni annak, hogy mi lehet a forrása az orrfacsaró bűznek.

Napokig a Gyermei tésztagyárat gyanúsították, akik azonban kijelentették, hogy bár valóban foglalkoznak az év ezen szakaszában kellemetlen szagokat árasztó dolgokkal, de nem ők a felelősek most, főleg nem akkora kiterjedésben, hogy gyakorlatilag teljes Budapest és az agglomerációs települések jelentős része érezte az elviselhetetlen szagot.

Azóta kiderült az igazság, és soha nem hinné el: Felcsút felől jött a szag

Még hatszor lesz olyan munka, ami hasonló szaghatással jár, de figyelembe veszik a szélirányt a feszített munkatempó ellenére is.

A széljárás alapján először Zsámbékra tették a csütörtöki orrfacsaró budapesti bűz forrását, ám péntekre a Budaörsi Infó kiderítette, honnan “fújhat a szél”: a laphoz Csongrádi Eszter, az Óbarok kerti vasút hálózat és a hozzá kapcsolódó Felcsút Natura 2020 projekt marketing igazgatója az az információt juttatta el, hogy a szagot az Óbarok – Újbarok-Bodmér közötti földekről hozta a szél.

Forrás és bővebben itt:https://balramagyar.hu/2019/08/10/megvan-a-szrszag-forrasa-nem-fogja-elhinni-honnan-jott-de-ha-megtudja-azonnal-on-is-megosztja/?fbclid=IwAR2F1AiqVOFxcjr9uFvZnfekCrDIcB0mPZWPVjrjgjgF-GlxhWZGbIT9LiU