HVG: Csúnyán elkezdett hazudozni Merkely Béla, mióta Orbán álláspontot váltott

Múlt héten az elsöprő erejű bizonyítékok súlya alatt megtört Orbán ostoba makacssága, és engedélyezte a 3. oltást azoknak, akiknek nem elég magas az antitest-szintjük – írja a HVG.

 

A jelek szerint a Fidesz zsebében lévő Merkely nem kapta meg pártutasítást, hogy mit is kellene mondani, így csúnyán beégette magát.

A Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában volt vendég a többek szerint Kásler helyére pályázó, és ezért a kormányhoz dörgölőző Merkely Béla. Sajnos sem a kardiológia területén elért sikerei, sem a kormánynál való kedvező fekvése nem mentette meg attól, hogy szakmailag nevetségessé tegye magát.

Úgy tűnik, a vasárnapi interjút megelőzően a Főnök nem részletezte neki, hogy mit kéne mondani, így több durva és/vagy a korábbi narratívának teljesen ellentmondó állítást tett.

Ezekből szemezünk most.

Sajnos Merkely esetén jól látszik, hogy milyen rosszul hat egy korábban kizárólag megbecsülésnek örvendő kutatóorvos szakmai karrierjére, ha a politikai vélemény és tudományos álláspont kényes határterületére téved…

 

 

Forrás: hvg.hu