Ideje lenne felébredni!

0
Aki eddig nem vette komolyan, kénytelen lesz komolyan venni.
Régóta szajkózzuk, sokan, nagyon sokan, hogy újra kell indítani a mai, magyar, törvényes államot!
A Magyar Köztársaság területén élünk, mind az állampolgárai vagyunk.
Ebben a faramuci helyzetben, ami kialakult én az első lépésnek azt látom, hogy a Magyar Köztársaság TERÜLETÉN, MEG KELL SZERVEZNI EGY ÉLELMISZER-TARTALÉK KÉSZLET RAKTÁRAT ( ÍRNÁM, HOGY BANKOT, DE MÉG A KIFEJEZÉS IS IRRITÁLÓ )
Igen, egységbe kell állnunk, hogy senki ne éhezzen és megelőzzük az első aszfaltkocka kézbevételét!
Lépésről-lépésre kell haladnunk, és bármilyen hihetetlen az ÉHEZÉS VESZÉLYE A LEGNAGYOBB ELLENFELÜNK MOST!
Nagyon sok leszerelt rendőrünk, katonánk van, tudjuk, hiszen a lányokkal egy éve már kerestük ezeket az embereket, és jelentkeztek is!
A most még szájmaszkért sivalkodó állampolgár is rá fog döbbenni, hogy éhes……

Ui.
Furcsa halálozási statisztikákat bányásztok elő, globál görbékkel!
A statisztikáitok alapján, meg kell állapítanom, hogy a vírusotok gyógyítja a rákot, érrendszeri megbetegedéseket……vagy eszetlenül mindent elhisztek!

Élelmiszer-tartalék készlet raktár, a Magyar Köztársaság területén, most, azonnal, azok a nyugdíjasok, akik most a bűnszervezet számára feleslegessé váltak, ők tudják, hogy miről beszélek, hiszen 2 kézzel építettek újra a 2.világhaború végén egy országot.

Ezt a népnek kell megvalósítania, egyedül, a szarházi hazaárulók a közelünkbe sem jöhetnek, hadd játszadozzanak még a HÁZUNKBAN, ez nem a vélemény-nyilvánítások ideje már…..MINDBŐL ELÉG VOLT!
Ne kezdj el ajvékolni, hogy ezt nem lehet, nem működik…..gondolj arra, hogy most azért tudod az okos telefonod gombját nyomogatni, mert, anyád, apád, nagyszüleid ezt már egyszer MEGMUTATTÁK, HOGY IGENIS LEHET!

Nem érdekel, hogy mi folyik odaát, nekünk itt a saját államunkban van feladatunk…..ÉLNI KELL, ÉLÜNK ÉS ÉLNI FOGUNK!

Monika Szimuly