Így magyarázkodik egy pincsi!

Szegény Szíjjártó Péter ma azzal magyarázta, hogy a 150 kilométeres, végig autópályán vezető utat helikopterrel kellett megtennie Szekszárdra, mert szorította az idő – írja Hadházy Ákos, független képviselő a közösségi oldalán.

Mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy aznap az oszták, szlovák, cseh és szlovén külügyminiszterekkel tárgyalt Budapesten, majd munkaebéden volt Dunakeszin és csak utána tudott indulni Szekszárdra. Csak azt felejtette el mondani, hogy Dunakeszire jachttal vitte a vendégeit… Most biztos kínos lett volna erről beszélni.
Ha mindenképpen jachttal akarta a kollégákat kápráztatni, akkor ha esetleg nem északra, hanem mondjuk dél felé indulnak hajókázni, bőven leérhetett volna Tolnára a szolgálati Mercedesszel is. Minimális földrajztudás, ugye, Miniszter Úr?

A fotók a miniszter oldaláról származnak, ugyanott videó is elérhető. A miniszter ma így magyarázkodott a helikopterezések miatt. https://www.facebook.com/107420310750528/posts/202261341266424?sfns=mo

 

Álhírek ↔️ Valóság

Álhírek ↔️ Valóság

Posted by Szijjártó Péter on Friday, September 25, 2020

 

Hadházy Ákos posztja itt olvasható.

 

Szegény Szíjjártó Péter ma azzal magyarázta, hogy a 150 kilométeres, végig autópályán vezető utat helikopterrel kellett…

Posted by Hadházy Ákos on Friday, September 25, 2020