Ilyen egy büszke heteroszexuális fehér magyar “keresztény” férfi?

Ilyen lealacsonyító, megalázó módon magyar nőkről még nem beszéltek, mint ez az idomtalan, férfiatlan elhízott disznó, aki úgy beszélt a magyar nőkről, mintha a tulajdonai lennének, s eszközei a férfiaknak.

Orbán kiárusította a magyar asszonyokat. Ha olyan feleséget akarnak, akinek pofa be van, aki a férfi alárendeltje, akkor vegyenek maguknak magyar feleséget. A “kereszténységével” hencegő Orbán ennél ocsmányabbul már csak a homoszexuális és transzgender magyarokról beszélt, amikor az amerikaiaknak is azt ajánlotta, hogy “kevesebb nőimitátort, és több Chuck Norrist”.

Ilyen együttérzés és tisztelet nélkül, ilyen rohadék, mocsok módon európai politikus még nem beszélt sem a nőkről, sem a meleg embertársairól, és mondja ezt egy olyan tetü, akinek a családjában egy olyan feminin fiú nőtt fel az apja minden erőszakossága és durvasága ellenére, mint az ő fia. Akit ahelyett, hogy elfogadna olyannak, amilyen, bebaszta a hadseregbe, hogy Chuck Norris legyen belőle. Ilyen egy büszke heteroszexuális fehér magyar “keresztény” férfi, a világ bunkója, aki attól férfi, hogy veri a feleségét, mint az állat, zabál, mint a disznó, és iszik, mint a gödény. Ez a minta.

Bartus László