Ilyen emberek kezében van a sorsunk

0

Ennyire érzéketlen embert már régen láttam, és akkor még nagyon finom és nőies voltam. Így látja a világot egy kormányhoz közeli pénzember, a csóró az ő szemében nem jelent semmit, szinte olvasni lehetett az arcán azt amit valójában gondolhatott. Fájdalmas volt néznem, és arra gondolni, hogy ilyen emberek kezében van a sorsunk, az életünk, hisz’ a fáma szerint a kormányfő egyik fülbesúgójáról van szó.

“Rónai arra is rákérdezett, hogy mi lesz azokkal, akiket kényszerszabadságra küldtek. „Annyi ember ment tönkre az elmúlt napokban, hogy ezzel nem tudunk mit kezdeni” – válaszolta Parragh László. Erre a műsorvezető felvetette, hogy az ellenzék javaslatai szerint például a munkanélküli ellátás értékét kellene feltornázni.
„Tételezzük fel, hogy ez megtörténik. Ki fogja kifizetni?” – reagálta az MKIK elnöke. Rónai Egon erre azt felelte, hogy az állam, aki egyébként 600 milliárdos felújítási alapot hoz létre szállodáknak. Parragh szerint pénzt nem lehet csak úgy nyomtatni, jelenleg pedig egy adott mozgástér van, amin belül a kormány egy politikai értékrend alapján dönti el, hogy kiket támogat.”

Forrás:

Hírek a színfalak mögül