Inkorrekt: “Ki kell ábrándítanunk mindenkit, a videó fent marad, akkor is, ha az a tekintetes Koncz-családnak nem is tetszik!”

A bejegyzés változtatás nélkül.

Nagy port kavart az oldalunkra kikerült videó, több fenyegetés is érkezett az oldalunkra, emellett a videót közlő hírportálokat Koncz Zsófia testvére, ifj. Koncz Ferenc ügyvéddel fenyegette meg, büntetőeljárást helyezve kilátásba, ha nem távolítják el a felvételt.

Azt a felvételt, ami amúgy Koncz Zsófia szerint vicces. Ki kell ábrándítanunk mindenkit, a videó fent marad, akkor is, ha az a tekintetes Koncz-családnak nem is tetszik.


👉Úgy gondoljuk, hogy aki ilyen otromba módon beszél a választópolgárokkal, az igenis nyilvánosságot érdemel és nem utolsó sorban bocsánatkérést!
👉A Fidesz jelöltje Koncz Zsófia, ahelyett, hogy elhatárolódna testvére kijelentésétől és bocsánatot kérne, az index.hu-nak elismerte, hogy valóban a testvére látható a felvételen, de állítása szerint nem az időközi választás kampánya alatt, hanem még 2018-ban készült a felvétel, öccse pedig egy barátjával viccelődik rajta. Leszögezte azt is, hogy öccse nem közszereplő, ezért megteszik a szükséges jogi lépéseket az ügyben a videó feltöltőjével szemben.

Az Inkorrekt válaszul egy fotót közöl Koncz Zsófia nyilvános Facebook oldaláról, csak hogy lássa, milyen közszerepet is vállal a mostani kampányban az a tesó, aki a választókat “viccesen” csak [email protected]ádozza.

Az ügyvéddel való fenyegetőzés helyett még mindig nem késő bocsánatot kérni, Miss Washington 😊

 

Nagy port kavart az oldalunkra kikerült videó, több fenyegetés is érkezett az oldalunkra, emellett a videót közlő…

Posted by Inkorrekt on Sunday, September 27, 2020

 

 

 

via. Inkorrekt Facebook