Istenről…aki te magad vagy

0
Kezdetben volt a tiszta Tudat. Egyedül volt, és unatkozott. Kitekintett önmagán kívülre és semmit nem talált. Aztán kiterjesztette magát és önmagából létrehozta a Teremtést. Nem önmagán kívülről rakta össze, mint egy kozmikus mérnök, inkább úgy, mint egy mag, amelyből hatalmas fa nőtt.

Minden vallás nagy kihívása, amit nem értenek, hogy Isten olyan, mint a fény. Amennyire lehetetlen a fényt megvilágítani, annyira felesleges is. A fényt magát nem látod, de általa látsz mindent, és hogy el ne vakítson, létrehozta az árnyékot. Istent nem lehet és nem is kell szeretnünk. EGYMÁST kell szeretnünk. A magyar az egyetlen szakrális nyelv, vagyis bele van kódolva a világegyetem. A mássalhangzókban van a lényeg elrejtve, magánhangzókban pedig a tudatosodás hangulatjelei. iSTeN=SáTáN STN=STN, Vagyis a Sátán Isten teremtménye, vagyis az árnyéka. Minden számmisztikailag az 1-ből van. Az árnyék (Sátán) segítségével látja Isten a játékot. Lucifernek ezért FÉNYHOZÓ a neve.  

Az elfogadás teszi harmóniává az életedet. Ez alatt nem azt értem, hogy egyetértek pl. Obamával, vagy a pápával. Kurvára nem értek vele egyet. De ha megérted a karma törvényét, akkor tudod, hogy mindenki minden faszságáért nagy árat fizet. Mert mindenki tanulhat szeretve, és tanulhat szenvedve. mert megfizet mindenért kamatos kamatos kamattal. Elfogadni azt, ami van= számomra azzal, hogy tiszteletben tartom Obamaának vagy a római pápának azt a döntését, hogy a tanulás útjaként ők a szenvedés útját választották. Ezzel engem provokálnak, hogy én álljak ellent, és legyek a szenvedő játszótársuk. De én ebben nem vagyok partner. Nem vagyok hajlandó a játékot az ő szabályaik szerint játszani. Az elfogadás felment az ő játékszabályaik szerinti játéktól… Az én játékszabályaim: az elfogadás, és a szeretet. “Szeressétek ellenségeiteket… áldjátok, akik titeket átkoznak…” mondta Jézus. Vajon miért mondta? Miért? Miért? Miért?Nem azért mert hülye volt… A legnagyobb MESTER tudott valamit… amit sokan nem tudnak… És azt tervezik közülük a legtöbben, hogy soha nem is fogják megtudni… 

Én ugyanilyen voltam. Nyomtam a saját falamat, mert az volt a rögeszmém, hogy ha elengedem, rám dől. Aztán megértettem a hatás ellenhatás törvényét az általános iskolai fizikából. És amint elengedtem a falamat, az nem nyomott többé vissza. Az isteni Kegyelem az, amely utunkba sodorja a megoldást… Csak figyelnünk kell… Minden nagy próféta egy dolgot hangsúlyoz: Ne higgy senkinek! Nekem se higgy el semmit! Csak figyelj! Légy a FIGYELEM ÁLLAPOTÁBAN! 

Az isteni Kegyelem… mert saját erőből nem tudsz kijönni a bajból. De az isteni Kegyelem megnyilvánul. Csak azon múlik, elfogadod, vagy sem. Mert Isten szabad akaratot adott. Harcolhatsz, de nem győzhetsz. Még mindig nem tanultad meg. rengeteg vereségből sem tanultok. Amikor minden elveszett, a tékozló fiú megtér az Atyához. Már megvan a tudása, a tapasztalata. és az Atya királyként fogadja. Pedig eltékozolta mindenét. És az öccsének ez nem tetszik pedig ő még el sem indult. Semmivel nem járult hozzá Isten tudati fejlődéséhez… Mert Isten általad, általunk fejlődik… Te vagy ezért a felelős. Micsoda ortodox tanítás ez tőlem! Kijár érte az egyházi átok, igaz? 

Forrás: Szabadi Tibor Gyula/ https://tibor7.blogspot.com/?fbclid=IwAR3PAQfeKWR9IwH-jaHRtnlQYLTccWkmx8y6-zQZZgYZU4zkVUJYK7cQcmQ