Itt a nép javaslata a hatósági árakra!

Javaslat hatósági árakra

A Duna Aréna legyen 8 milliárd, ahogy eredetileg ígérték (abból a 42 milliárdból, amelyet eltapsoltak rá, 34 milliárdot legyenek kedvesek visszafizetni).
A Puskás Aréna álljon meg 35 milliárdban, ahogy mondták (itt a 190-ből 155 milliárd jár vissza)
A Mészáros-Tiborcz-féle Néprajzi Múzeum maradjon 26 milliárd (a pillanatnyi állás szerint 40, visszajár tehát 14 milliárd).
A dunántúli szennyvíztisztítás modernizációja ürügyén Mészáros Lőrinc érje be 70 milliárddal, mondjon le a mára 105 milliárdosra hízott projekt 35 milliárdos növekményéről a köz javára.
A Budapest-Belgrád vasútra is elég lesz 375 milliárd (a 750 milliárd helyett), ha a szokásos magyar kilométerárakkal számolunk, és eltekintünk Lőrinc barát meg a kínai kommunisták prémiumától.
Orbán Viktor puritán várbeli irodája 13 milliárd helyett 30 milliárd lett, adják csak vissza azt a 17 milliárdot.
Öt percnyi internetes böngészéssel kerestünk a magyar kormánynak bő 500 milliárd forintot. Abból minden magyarnak jutna 50 ezer, a csecsemőtől az aggastyánig (családonként 200 ezer, ha úgy meggyőzőbb). Pénzügyminiszter úr, költségvetési bizottság, Állami Számvevőszék, Kormányzati Ellenőrzési Hivatal…? Valaki? Biztos, hogy a csirkefarhát-ár a legfontosabb, amivel foglalkozni kell?