Itt egy újabb botrány Orbán Ráhel háza táján!

0

Ő a legalkalmasabb arra, hogy felvirágoztassa a magyar stílust, amelyet aztán szerte a világba exportálhatunk.

Egy Istenhegyi úti villában szabják, formálják, alakítják a magyar divatot a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel bábáskodásával. Ebben a villában dolgozik a 18 fős Magyar Divat és Design Ügynökség, amelynek vezetője Orbán Ráhel barátnője, a 29 éves Bata-Jakab Zsófia mindezért havonta bruttó 1,95 millió forintot kap – írta a HVG alapján az Index.

Telik az impozáns fizetésekre, hiszen a cég a múlt hónapban egymilliárd forintot kapott 2019-re az állami divatipar felvirágoztatására.

A hetilap szerint az állami divat a Budapest Central European Fashion Weeken formálódott tovább, amelynek múlt heti zárt körű megnyitójára nem hívták el a magyar divatipar két ismert szereplőjét, Herczeg Zoltán és Náray Tamást sem. Ott volt viszont, és az asztalfőn foglalt helyet Orbán Ráhel. A kormány egyébként nemrég kiemelten támogatandó területnek nyilvánította a magyar divatipar exportját, szóval újabb állami pénzek csoroghatnak majd a barátnő cégéhez.

Orbán Ráhel és Tiborcz IstvánFotó: bozotharc.blog.hu

A lap Bata-Jakab mellett Forintos-Szűcs Anitát és Abodi Dórát említi mint a magyar állami divatipar alakítóit, valamint Rogán Antal feleségének, Rogán Cecília divatipari próbálkozásait is említi, utóbbi mostanában egy ruházati termék plakátjain pózol.