Itt van végre a kormánybuktató akció, amire mindenki várt!

0

Eleged van az eredménytelen tüntetésekből? Csatlakozz egy ütőképes akcióhoz, amivel elzavarjuk végre a rajtunk élősködő bűnözőket!


Külföldről is éppen olyan jól látszik, mint otthonról nézve, mi történik Magyarországon: egy szűk, mindenre elszánt és erőszakos gengszterbanda irányítja ma az országot. A bennük naívan megbízó választók 2010-ben teljhatalmat adtak nekik, és azóta semmi nem állíthatja meg gátlástalan nyomulásukat: eltaposnak mindent, ami az útjukba kerül, megszállnak minden elképzelhető intézményt, szétrabolnak minden elképzelhető közvagyont. Ha úgy tartja úri kedvük, stadiont építenek a kertjük végébe, helikoptereznek lagzira vagy illegális vadászatra, az adófizetők pénzét költik ibizai drogtanyákon, vejük nevére íratják a fél Balatont (többek között) vagy éppen az ország leggazdagabb emberét csinálják együgyü szomszédjukból. Náluk a nőverésért polgármesteri poszt, a baltás gyilkos szabadon engedéséért igazságügyi tárca, a hírhamisításért köztévé igazgatói pozíció, a romáknak szánt pénz lenyúlásáért roma felzárkóztatási biztosi feladat jár, a közvagyon mértéktelen dézsmálásának jutalma pedig jegybankelnöki szék, és még nagyon hosszan sorolhatnánk gyalázatos tetteiket és figuráikat. Bárki számon kérné rajtuk a viselt dolgaikat, még nekik áll feljebb, érvek helyett semmitmondó libsibolsizással, sorosozással, migránsozással visszavágva. A választók egy részét hazug propagandájukkal megtévesztik, mocskos módszerekkel megvesztegetik vagy megfélemlítik, egyoldalúan átírják a választási törvényeket a maguk javára. És amikor már mindez nem lenne elég a teljhatalmuk megtartására, mert már olyan szinten ellenük fordulna a közhangulat, akkor egyszerűen meghamisítják a választási eredményeket.


A magyar társadalom józanabbik, és szerencsére nagyobbik fele tehetetlen dühvel szemléli az eseményeket, és teszi fel a kérdést: mikor és ki fogja őket megállítani?
Nézzük akkor sorban a szóba jöhető lehetőségeket!

 1. Demokratikus intézmények. Egy normálisan működő országban a demokratikus közintézmények még csírájában elfojtják egy maffiabanda ámokfutását: a sajtó leleplezi bűneiket, az ügyészség vádat emel ellenük, a bíróság börtönre ítéli az arra érdemeseket, stb. Magyarországon nem véletlenül igyekezett Orbán a 2010-ben szerzett kétharmados többségét minél fürgébben arra felhasználni, hogy a független intézmények élére saját megbízható katonáit ültesse. Azóta a hatalom kontrollálása helyett a hatalom elvtelen kiszolgálását és bűneik fedezését láthatjuk mindezektől az intézményektől. Innen tehát ne várjunk megoldást!
 2. Ellenzéki pártok. Bár egyre csökkenő mértékben, de máig súlyosan megosztott az ellenzék, képtelenek egységbe tömörülve, hatékonyan fellépni a Fidesz ellen. Az ellenzéki szereplők egy része (okkal vagy ok nélkül) lejáratott, elhasználódott figura, egy másik részük (legyünk rosszhiszeműek) a Fidesz beépített téglája, egy harmadik részük (akkor legyünk jóhiszeműek is) tisztességes, de az adott helyzetben tehetetlen politikus. Aligha várható tehát a közeljövőben, hogy egy egységes és hiteles alternatívát tudjanak felállítani, ha valami csoda folytán mégis erősödésnek indulnának, kellő eszközzel rendelkezne a maffiapárt a megfékezésükre (néhányat ezek közül már láthattunk a gyakorlatban is: lejárató propaganda hadjáratok bevetése, plakáthirdetések ellehetetlenítése, állami büntetések kiszabása, a választások manipulálása). Azaz a kiábrándító végkövetkeztetés, amivel jó lenne mindenkinek minél hamarabb szembenéznie: a Fideszt választások útján nem lehet többé leváltani.
 3. Külföld (EU és a nagyhatalmak). Sokan, sokáig bíztak abban, hogy Brüsszel netán Washington előbb-utóbb megelégeli azt, ami Budapesten folyik, és megálljt parancsol Orbánnak. Mára még a legoptimistábbak is világosan látják, hogy a külföld közömbösen vagy tehetetlenül asszisztál a magyarországi jogtiprásokhoz és szabadrabláshoz. Pedig ezerszer átlépte már Orbán azt a bizonyos vörös vonalat. Úgy tűnik, bele kell törődnünk: mint a történelem során már annyiszor, magunkra maradtunk, nem számíthatunk külső segítségre, a nagyhatalmaknak túlságosan kényelmes, hogy egy zsarolható figura áll az ország élén.

Vagyis: Orbánt csakis a magyar nép tudja megállítani, méghozzá más lehetőség híján kizárólag az utcán! Vagy elzavarjuk egyszer és mindenkorra, vagy ő és a maffiabandája élősködik rajtunk még nagyon hosszú ideig. Harmadik lehetőség nincs, ebből a kettőből lehet választani!Ha körbenézünk a szomszéd országokon, a románok, az ukránok, és sorolhatnánk a többieket, mind-mind a sarkukra álltak és megbuktatták a maguk diktátorait vagy a maguk korrupt politikusait. Orbán arra alapoz, hogy egyedül a magyar nép birka annyira, hogy a végtelenségig tétlenül tűrje a saját kifosztását. Itt az idő, hogy megmutassuk neki, mekkorát téved! Most van a legtökéletesebb időpont a megbuktatásához, ugyanis azt gondolhatják a fiúk, sikerült nekik leszerelni a gyáva módon a legnagyobb téli hideg idején elfogadott rabszolgatörvény okán kirobbant tiltakozási hullámot. Ezért most újra óvatlanná váltak, és visszaálltak a normál üzemmódra: az ország módszeres kifosztására, az emberek primitív manipulálására és az ellenzék szivatására. Most kell lecsapni rájuk, amikor a legkevésbé számítanak rá!

Miért nem voltak sikeresek az eddigi utcai tiltakozások?

A korábbi próbálkozások több okból sem vezethettek eredményre: 

 • egyrészt a belföldről szervezett tüntetések leszerelése Orbánnak hazai pálya (9 év alatt mindenhová befészkelte már magát a csicskahálózata) 
 • másrészt nem volt kellően végiggondolva az ellenállás menetrendje (ha voltak is jó ötletek, ezekre a hatalom is időben felkészülhetett)
 • harmadrészt nem várták meg a tüntetésszervezők, hogy összegyűljön a kritikus tömeg

Most itt a nagy lehetőség egy olyan akcióra, ami mindhárom stratégiai hibát elkerüli, és ezzel nem ad semmilyen eszközt a Fidesznek az ellenállás bomlasztására: 

 • nem belföldről szerveződik
 • kidolgozott menetrenddel rendelkezik
 • és kellő tömeg fogja támogatni

Mi, külföldön élő magyarok, úgy látjuk: az utóbbi hónapokban Orbán nagyon meggyengült. Egy végső, jól szervezett csapással igenis sarokba szorítható és megbuktatható, méghozzá békés eszközökkel, de csakis az utcán. Olyannyira nagy számban és nagy erővel dühösek már rá az emberek, hogy megvan a kellő erő és elszántság a térdre kényszerítéséhez. Nem nézhetjük tovább tétlenül azt a tehetetlenséget, ami otthon zajlik, ezért döntő lépésre szántuk el magunkat! Az idő nagyon sürget, mindenki láthatja, Orbán milyen lendülettel igyekszik magát (vagyis pártját, és ezzel együtt az országot) kizáratni az EU intézményeiből, láthatjuk, milyen erővel provokálja még a vele egy pártcsaládban található vezetőket is. Ennek csakis egyetlen oka lehet, méghozzá hogy minél előbb meg akar szabadulni a maradék kontrolltól is, amit az EU vezetése jelenthet a feje fölött. Hogy aztán mihez akarna kezdeni ezzel a féktelen hatalommal? Kivezetné az országot az EU-ból, beengedné Putyin katonáit, még jobban kiterjesztené közpénzrablási mechanizmusát, netán más népnyúzó tervet forgat a fejében? Szerintünk inkább nem kellene megvárni, hogy megtudjuk a választ, meg kell állítani, amíg nem késő!
Bár közülünk a legtöbben távol az országtól élnek, de kiterjedt és szoros otthoni kapcsolatokkal, naprakész információkkal rendelkezünk a legkülönbözőbb területekről. Külföldi egzisztenciánk révén Orbán keze nem ér el hozzánk, nem tud ártani nekünk, így nekünk sokkal kevesebb veszítenivalónk van, mint az otthoniaknak. A belföldről szervezett tüntetéseket Orbán mindig könnyen le tudta szerelni, de egy külföldről irányított felkelés ellen teljesen tehetetlen lesz! Kötelességünknek érezzük ebben a helyzetben segítséget nyújtani otthon élő, a maffia garázdálkodását tehetetlenül elszenvedő honfitársainknak. Bár távol élünk, de szívünk örökké piros-fehér-zöld színben dobog, és legtöbbünk alig várja, hogy hazaköltözhessen a szabad hazába!


Szóval: összedugtuk a fejünket, és közös munkával kidolgoztunk egy akciótervet, amivel nagyon rövid időn belül, legfeljebb néhány nap alatt megbuktatható a kormány. Nem kell hozzá semmi más, mint egy kellően nagy számú és kellően elszánt tömeg, ami a cél érdekében hajlandó az utcára menni, és ott is maradni, egészen addig, amíg újra egy szabad országra ébredünk.
Magáról az akcióról egyelőre nem kívánunk többet elárulni, csupán a legutolsó pillanatban fogjuk felfedni a lapjainkat, hadd legyen minél nagyobb meglepetés “a fiúknak” is! Legyen elég annyi, hogy kizárólag békés eszközökkel, de a tömeg erejével akkora nyomást fogunk helyezni Orbánra, aminek legfeljebb néhány napig lesz képes ellenállni. Legkésőbb az ötödik napon már csak egy választása marad neki és a díszes csapatának: elmenekülnek az országból, vagy itt várják ki, hogy az immár felszabadult igazságszolgáltatás kimondja az ítéletet róluk és az elkövetett bűneikről. Az akcióterv a legapróbb részletekig alaposan végiggondolt és előkészített, nem lehet semmilyen más kifutása, mint hogy a végén újra egy szabad országban élünk. Ahogy a tervet, úgy saját magunkat sem kívánjuk jobban felfedni, egyelőre. Ismerjük már nagyon jól a maffia működését: ha elárulnánk, kik vagyunk, két percen belül kiderítenék, hogy egyszer, 17 évvel ezelőtt, egy közös fotón szerepelt valamelyikünk apjának a keresztanyjának a szomszédja egy falusi szocialista polgármesterrel, egy másikunk meg még egyetemista korában egyszer átgyalogolt a zebrán piros jelzés mellett. A Pesti Srácoktól a Hír TV-n keresztül a 888-ig minden azzal lenne tele, hogy következésképpen sorosbérencek és terroristák vagyunk. Személy szerint nem félünk ezektől az aljas támadásoktól, de a közös ügyünket gyengíteni tudnák velük. Ne szerezzük meg nekik ezt az örömöt! Inkább hadd vergődjenek tehetetlenül, hadd egye őket a fene egészen az akció megindításáig, hogy kik lehetünk és mire készülhetünk pontosan!

Joggal kérdezhetik sokan: oké, megbuktatjuk a korrupt kormányt, na de mi jön utána? Az akciótervünk természetesen erre is kiterjed, nem fogunk megállni félúton! Részleteket a már említett okokból egyelőre nem árulhatunk el a nyilvánosság előtt, de mindenkit megnyugtathatunk: az akció gondoskodni fog róla, hogy tiszta kezű, hozzáértő szakemberek vegyék át az ország irányítását, a bűnözők elkergetése után azonnal.

Viszont: egy óriási dolog még hiányzik az akció elindításához: A NÉP! A megmozdulás csakis és kizárólag akkor lehet sikeres, ha már a legelső naptól kezdve soha nem látott óriási tömeg jelenik meg az utcákon és támogatja az akció egyes lépéseit. Ezért ezúton felhívást intézünk…

 • minden demokratához,
 • minden magyarhoz, aki eltakarítaná a bűnözőket a magyar közéletből,
 • minden magyarhoz, akit ilyen vagy olyan módon, de megkárosított a Fidesz erőszakos hatalomgyakorlása,
 • minden magyarhoz, aki úgy gondolja, Orbánnak már rég kitellett a becsülete
 • minden ellenzéki párthoz, civil szervezethez, sajtómunkatárshoz

csatlakozzon hozzánk, zavarjuk el végre a rajtunk élősködő gazembereket és teremtsünk Magyarországon végre tiszta közéletet! 


50.000 támogató
Igen, ötvenezer elszánt harcostársra van szükségünk! Ötvenezer magyar honfitársra, aki hajlandó meghozni a hazáért a következő áldozatot: az előre kihirdetett időpontban (figyelem, nem hétvégén hanem munkanapon) Budapestre utazik, ott csatlakozik az utcán ötvenezer sorstársához, és onnan addig egy tapodtat sem mozdul, amíg gazemberek bitorolják a hatalmat az ország felett. És ha szükséges, képes kitartani akár több napon keresztül is.
Tanultunk a korábbi megmozdulások tévedéseiből: mi nem fogjuk elkövetni azt a hibát, mint a korábbi tüntetések szervezői, hogy megfelelő előkészítés, szervezés nélkül, túl korán indítjuk meg az utcai tiltakozást, és így eredmény nélkül kifulladásra ítéljük az egészet. Csak egyszer kell az utcára menni, de akkor legyünk nagyon sokan, legyünk elegen! Vagyis az akció nulladik lépéseként az interneten fogjuk összegyűjteni az 50 ezer támogatót, és csak utána megyünk utcára, ha megvan a létszám. Tart, ameddig tart, kivárjuk.
Kérjük, támogasd a kezdeményezésünket, ez az egyetlen esélyünk Magyarország felszabadítására! Csatlakozz te is az akcióhoz, és győzd meg minél több barátodat, hogy nekik is ott a helyük! Ha velünk vagy, három kérésünk van hozzád:

 • Oszd meg a felhívást, ahol csak tudod, jusson el minél gyorsabban minél több emberhez! Akár a Facebook személyes faladon, akár más fórumokon, ahol arra fogékony emberek olvashatják.
 • Jelezd részvételi szándékodat, hogy minél hamarabb összegyűljön az 50 ezer támogató, ami szükséges az induláshoz! ( Erre most még egy kicsit várnod kell, előbb megvárjuk, míg felpörögnek a megosztások, és csak utána élesítjük a számlálót, hogy mindjárt lendületesen indulhasson. Nézz vissza ide minél többször, itt fogjuk megosztani a linket, ahol majd jelentkezni tudsz. )
 • Amennyiben van benned kreatív, alkotói képesség, készíts figyelemfelkeltő vagy vicces képeket, mémeket vagy videókat a felhívásról (vagy egyszerűen egy rövidebb változatot, kiemelve a lényeget), és indítsd őket útjukra a Facebook-on. Szabadjára engedheted a fantáziád, a lényeg, hogy lelkesítsen és mozgósítson minél több embert (például egy lehetséges cím: “Magyarok, itt az idő! Most kell utcára menni mindenkinek!” vagy “Erre vártunk, itt van végre a nagy lehetőség Orbán megbuktatására!”). Ne felejtsd el mellékelni a felhívásnak a linkjét: mostvagysoha2019.blogspot.com!

Ezzel a három ponttal tehetsz most a legtöbbet a hazáért, hogy minél gyorsabban összegyűljön az 50 ezer jelentkező. Ne pazaroljuk többet az energiánkat erőtlen rendezvényekre, szétfolyó tiltakozásokra, ne hagyjuk többet megosztani magunkat. Fogjunk végre össze, és egyetlen, jól irányzott csapással zavarjuk el a fiúkat melegebb éghajlatra, és szabadítsuk fel végre Magyarországot!


Ha esetleg félreérthető volt, nem szeretnénk kritizálni a korábbi tüntetések szervezőit. Ellenkezőleg, köszönettel tartozik nekik mindenki, amiért életben tartották a reményt az elmúlt években, és időről időre életjelet adhatott magáról a maffiával elégedetlen tömeg. De mára már világossá vált, hogy céltalan és eredménytelen tüntetéssel nem lehet megbuktatni a fiúkat. Az országot járva mindenki tapasztalhatja, hogy sokkal de sokkal többen dühösek a kormányra, mint ahányan részt vesznek az utcai demonstrációkon. Ennek egyszerű oka, hogy a többségnek nincs ideje és kedve erőtlen és eredménytelen rendezvényekhez csatlakozni. Mindenki, az egész ország egyetlen hatalmas, ütőképes és jól szervezett megmozdulásra, végső csapásra vár. 
Ami most elérkezett!
Mi most megtettük azt, amit eddig minden tüntetésszervező elmulasztott megtenni, előre és félreérthetetlenül megjelöltük a pontos célt: azért megyünk az utcára, hogy megtisztítsuk a közéletet a bűnözőktől, és addig maradunk az utcán, amíg ezt el nem érjük. NEM MEGYÜNK HAZA! Ezért lesznek most sokkal többen, ezért vagyunk biztosak benne, hogy nagyon gyorsan össze fog gyűlni az 50 ezer jelentkező! A választáson közel 3 millió magyar szavazott Orbán ellen, tehát csak minden hatvanadiknak kell most összeszednie a bátorságát, hogy elérjük a célunkat.

Ugyan mire várunk még? Kitől félünk? Nem a Habsburg birodalom túlerejével kell szembenéznünk, mint egykor Petőfiéknek. Nem is az orosz hadsereg tankjaival, mint 56-os hőseinknek (legalábbis egyelőre). Néhány szemtelen, senkiházi bűnöző áll csupán szemben egy egész néppel! Kérjük, tedd meg minél előbb a fenti 3 pontban felvázolt feladatot, meglehet, éppen rajtad múlik, hogy minél előbb átlépjük a kritikus tömeget!
Amint megvan az ötvenezres létszám, jelentkezni fogunk a következő lépéssel, és az akció megindításának pontos dátumával. Most rajtad a sor, hajrá!
Egy dallal zárjuk a felhívásunkat. Hát milyen nemzet az, amelyik a világ legszebb nyelvén megírt leglelkesítőbb költeményét meghallgatva még mindig csöndben lapít az otthonában???

https://mostvagysoha2019.blogspot.com/2019/04/itt-van-vegre-kormanybuktato-akcio.html?spref=fb&fbclid=IwAR1UjaU4qRmQEKYk2bqupVGPawDjv2s8PF7UUjvBNgwvvkdKpXmKE_g8HtQ&m=1