Jakab , te [email protected]ó!

0

Mondhatnánk azt is, ez a Fidesz.

Sajnos azt kell mondanunk, hogy ilyen van, és megtörtént.

Remete József sümegi önkormányzati képviselő a jobbikos Jakab Péter Facebook-bejegyzésénél mutatkozott be Magyarországnak. Az antré picit felemásra sikerült, de mivel kétségkívül őszinte, így legalább megismertük a sümegi Fidesz szellemi színvonalát.

A sümegi Kisfaludy Étterem és Vendégházat üzemeltető vendéglátós egyik bemutatkozásában a „vallási turizmus” fejlesztését tartotta egyik legfontosabb küldetésének, nyilván ennek a keresztény missziónak nélkülözhetetlen része, hogy faszszopó idiótának nevezzen egy ellenzéki országgyűlési képviselőt. Egyelőre nem tudjuk, hogy a Sümeg város éves imázskampányát egyetlen poszttal megsemmisítő „nagyon keresztény” fideszes képviselőt Jézus születése és annak ünnepi üzenete vagy a rákosszentmihályi Zen Ház szellemisége ihlette, azonban az biztos, hogy beleillik a fideszes politikusok egyre minősíthetetlenebb megnyilvánulásainak trendjébe. A nagyvilág pedig megtudhatta, hogy milyen egy magát „tősgyökeres sümegiként” bemutató fideszes tahó Orbán “régivágású kereszténydemokráciájában”. Hát ilyen! A képviselő „úr” mivel biztosan nagyon szereti Wass Albertet, így hadd idézzük most neki – legutóbbi megnyilvánulásához kapcsolódva – az erdélyi író felejthetetlen sorait:

Aki embernek hitvány, magyarnak alkalmatlan.

A fideszes bejegyzésre egyébként Kovács Mihály, az Élhetőbb Városért Egyesület elnöke hívta fel az alábbi posztjával a figyelmet:

Remete József (Fidesz-KDNP)