Jakál Adrienn: Tényleg mindenkit hülyének néznek!

Tényleg mindenkit hülyének néznek!
Végre megszólalt Orbán Viktor! Kár, hogy csak arra futotta neki, hogy tegye a hülyét!
“Orbán Viktor: Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele.”
Több, mint 30 éves ismertség, közös kollégium és egyetemi évek után Orbán Viktor rácsodálkozik Szájer József szexuális orientációjára. Ennyire hülyének néznek minket. Köztudott, hogy Szájernek nem ez az első ilyen botránya! Orbán Viktor meg közel 30 éves barátság alatt persze semmit nem sejtett, hozzá mégcsak pletykák sem érkeztek.
Persze, alapvetően egy normális országban nem is lenne hír értéke annak, ha valaki a saját neméhez vonzódik! Szájer bulijával a legnagyobb gond, hogy saját magukat köpték szembe! Hol jelennek meg a családi értékek Szájer magánéletében, amelyeket még pár héttel ezelőtt is nagy erőkkel képviselt? A Szájer ügy pontosan azt mutatja meg, hogy Orbán Viktor nagy keresztény értékek mentén történő politizálása mekkora hazugság!
Ezek után a Fidesz másik jómadara Deutsch Tamás is képes volt azt mondani, hogy ma Magyarországon a Fidesz az a párt, aki nem kíván senkinek a hálószobájában kutakodni! Ha ez így lenne akkor az Alaptörvénybe sose tették volna bele kirekesztő módosítóikat. Nem szerepelne benne, hogy az anya nő, az apa férfi meg hasonló ostobaságok. A Szájer ügynél pedig a legnagyobb gond a tiltott gyülekezés és a zsák drog lenne!

 

Szájer és Orbán

 

szerző. Jakál Adrienn, Soproni önkormányzati képviselő, a Párbeszéd Győr-Moson-Sproni szervezetének megyei elnöke. Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja.