Jó tanács!!! Csak így lehetsz szabad:

0

Ha sovány vagy, biztos szedsz valamit, vagy beteg vagy.

Ha kövér, akkor elhanyagolod magad és nyilván zabálsz.

Ha néha rágyújtasz, akkor gyenge vagy és függő, és ha iszol egy pohárral, akkor alkoholista, ha nem iszol, akkor merev egészségmániás.

Ha kimondod, amit gondolsz, az bunkóság, ha elhallgatod, hazudsz.

Ha jól érzed magad egy társaságban és beszélgetsz és kacagasz, akkor nem bírsz nem a középpontban lenni, ha rámosolyogsz valakire, akkor kicsapongónak tartanak, ha nem beszélgetsz, antiszociális vagy, magadnak való és kibírhatatlan. Amíg fiatal vagy, addig MÉG, utána pedig MÁR nem tudod, hogy hol a határ…
SEMMIT sem tehetünk úgy, hogy valaki ne kritizálna érte. Olyan társadalomban élünk, ahol úgy tűnik, mintha a túlélés kulcsa mások kibeszélése és kritizálása volna. És könnyebb mással foglalkozni, hiszen addig sem kell magukkal…….
Én egy ember vagyok a sok közül.

Olyan, amilyen.

Én ilyen vagyok.

Ezen nem változtat az, hogy az embereknek tetszem vagy sem. Te is ismerd meg magadat, mielőtt másokat kritizálsz, és csak akkor tedd, ha biztos vagy benne, hogy tökéletes vagy! Még jobban menne a túlélés, ha inkább bátorítanánk egymást, drukkolnánk egymásnak és örülnénk egymás örömének, sikerének és boldogságának, hiszen mind igyekszünk a legjobbat kihozni magunkból ebben a mindennapos játszmában, amit életnek hívunk.
Nem másoknak kell megfelelni, hiszen mindenkinek úgysem lehet.

Egy életed van, éld úgy, ahogyan neked jó!

Tedd azt, ami neked jó!

Ne add fel az álmaidat!

Ne foglalkozz a rosszindulattal és az irigységgel!

Még, ha nehéz is elhinni, mindez nem rólad szól, hanem róluk, akik mondják!

Menj a saját utadon, az élet téged igazol majd!