Jobban teljesít…A német minimál-nyugdij 2021-től 1250 Euró, a magyar 89 Euró! Van kérdés?

A nyugdíj rendszer ezer sebből vérzik. Az időskori nyomor szomorú realitás. Magukra maradt öregek tucatja fagy meg telente a fűtetlen lakásában.

Eközben az úgynevezett “elit”,

akik közül sokan nem értékelhető teljesítménnyel, hanem a hatalomhoz dörgölődzve szerezték a vagyonukat, dőzsölni méltóztatnak. Miközben a nagyközönség bambàn, megadóan bámul a semmibe.

Magyarország lakosságának egynegyede, 2,6 millió honpolgár nyugdíjas. Ennek egy töredéke szintén a rendszer haszonélvezője, de a túlnyomó többség az elszenvedője, és utóbbiak száma, az orbáni hazug “értékmegőrző” rendszer miatt, évről évre nő!

Az idén például a rezsim 2,8%-al “értékmegőriz”,

miközben még a hivatalos infláció is 3,5%, nem beszélve a nyugdíjas kosár 7-8%-áról. Tudom, a nyugdíjas nem az a lázadozó fajta, de azt gondolná az ember, hogy ilyen felháborító helyzetben mégis történik valami. Megmozdul ez a hatalmas tömeg, sőt horribile dictu a többiek, akik egyszer maguk is erre a sorsra jutnak, szolidaritást vállalnak.

Valami történik is!

Olvasom, hogy a nemrég megalakult NYUSZIT (Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa) “forradalmi ” tettet határozott el! Miután a rezsim szóba se állt velük, most Orbán Viktorhoz fordulnak!!! Brávó!!!

És akkor még egyesek tiltakoztak, amikor a debreceni filozófus professzor Vajda Mihály az örökös magyar jobbágy mentalitást kárhoztatta.

Forrás és bővebben:https://varosikurir.hu/