Jobbik: Hol vannak a maszkok?

0

Látni szeretném a maszkokat, a védőruhákat, a kesztyűket, a teszteket, amik az adófizetők pénzéből lettek vásárolva, amik az utóbbi hetekben landoltak Ferihegyen. Nincs ebben semmi különös, ugye? Ha nincs titok, ha nincs takargatnivaló, ugyan miért ne mutatnák meg? Úgyhogy megfogadtam Szijjártó Péter tegnapi tanácsát, és ha szerinte nincs akadálya, hogy elmenjek megnézni a maszkokat a nagy állami raktárakban, hát lássuk csak őket! Ma reggel levelet írtam az Állami Egészségügyi Ellátó Központnak, hogy biztosítsanak mihamarabb lehetőséget, hogy a papírjaikkal együtt láthassam ezeket a védőfelszereléseket a saját két szememmel. Remélem egy telefonnal odaszól nekik a külügyminiszter úr, hogy részéről rendben van a dolog.

Várom a választ.

Látni szeretném a maszkokat, a védőruhákat, a kesztyűket, a teszteket, amik az adófizetők pénzéből lettek vásárolva,…

Gepostet von Stummer János am Mittwoch, 15. April 2020

 

 

Szeretném működés közben megnézni azt az adófizetői pénzből vásárolt gyártósort, ami a külügyminiszter tájékoztatása szerint április 1-jén landolt Ferihegyen.

Tegnap ugyanis Szijjártó Péter azt mondta nekem a parlamentben, hogy “maszkot már mi magunk is tudunk gyártani”. Tehát már működik gép. Szuper!

Én megnézném akkor magamnak, mert eddig csak a miniszterelnöki FB-oldal videójában láttuk, ahogy Sátoraljaújhelyen próbálják meg épp beüzemelni. Ott azt mondták 11 napja a miniszterelnöknek, hogy havi 2,8 milliót tudnak vele legyártani.

Nézzük akkor, mit sikerült elvégezni az utóbbi 11 napban. Nagyjából 1 milliót azóta le kellett vele gyártani. Ezért az imént levelet írtam az Operatív Törzsnek, hogy mutassák meg nekem ezt a maszk-gyártósort.

Nincs ebben semmi különös, ugye? Ha nincs titok, ha nincs takargatnivaló, ugyan miért ne mutatnák meg?

Várom a választ!

 

 

Szeretném működés közben megnézni azt az adófizetői pénzből vásárolt gyártósort, ami a külügyminiszter tájékoztatása…

Gepostet von Stummer János am Mittwoch, 15. April 2020