Jobbik: Kásler Miklós távozzon a miniszteri posztjáról mert alkalmatlan rá

0

Stummer János (Jobbik) országgyűlési képviselő: Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője tegnapi sajtótájékoztatóján arra tett javaslatot, hogy Kásler Miklóst tegyék ki az Operatív Törzsből, mert nyilatkozataival többet árt, mint használ.

Arató képviselő úr diagnózisa jó, az általa javasolt gyógymód azonban rossz.

Az Operatív Törzs létszámát növelni kell, nem pedig csökkenteni: abba integrálni nemcsak a Belügyminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériumának, hanem a külügyminiszter, a honvédelmi miniszter és a kormányzati kommunikációért felelős miniszter feladat- és hatásköreit.

A jobbikos országgyűlési képviselő szerint az bizony tény, hogy Kásler Miklós EMMI miniszter teljesen alkalmatlan miniszteri pozícióra, ezért a Jobbik felszólítja Kásler Miklóst az azonnali lemondásra és a DK-hoz csatlakozva követeljük a Fidesztől, hogy tegyék ki az Operatív Törzsből.

Félrebeszélő és hazudozó fideszes miniszterekre, államtitkárokra és természetesen Orbán Viktorra nincs szüksége az országnak egy világjárvány alatt.

Koronavírus vs. tízparancsolat

Stummer János: Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője tegnapi sajtótájékoztatóján arra tett javaslatot, hogy Kásler Miklóst tegyék ki az Operatív Törzsből, mert nyilatkozataival többet árt, mint használ.Arató képviselő úr diagnózisa jó, az általa javasolt gyógymód azonban rossz.Az Operatív Törzs létszámát növelni kell, nem pedig csökkenteni: abba integrálni nemcsak a Belügyminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériumának, hanem a külügyminiszter, a honvédelmi miniszter és a kormányzati kommunikációért felelős miniszter feladat- és hatásköreit.

Gepostet von Jobbik Ifjúsági Tagozat am Sonntag, 8. März 2020