Jobbik: Pártunkat nem hallgathatja el holmi ívócimbora!

0

A jobbikos Lukács László György elmondta, Orbán Viktor, és az ő „házmesterként viselkedő ivócimborája” Kövér László téved, ha úgy gondolja, hogy el lehet hallgattatni a Jobbikot és az ellenzéket.

A parlamenti patkó nem a Várkert bazár, itt az ellenzéki képviselőkön keresztül a nép tudja hallatni a hangját, és nem lehet felcsúti buszokkal lezárni a terepet – utalt vissza a miniszterelnöki évértékelőre, mikor épp hogy ez történt.

Mind a törvény vitájánál, mind a szavazásnál elmentek a végsőkig, és most is elmennek a szájzártörvény elleni tiltakozás során, mikor az Alkotmánybíróság elé viszik.

Úgy gondolják, az Alkotmánybíróság ki fogja mondani, hogy a törvény semmis.

Az ellenzék minden lehetőséget meg fog ragadni, hogy az emberek hangját elhallgattató jogszabályt ne alkalmazzák, ugyanis az embereket nem elhallgattatni, hanem meghallgatni kell, emellett Jakab Péterhez hasonlóan ő is azt üzente, hogy a Fidesznek meg kell változnia de nagyon gyorsan.

A 2022-es bukásuk már egyértelmű, mert a nép már megadta több ponton is a kegyelemdöfést és a bukásuk után az elszámoltatás és a bebörtönzés az már könyvelhető is.

(MTI)