Jobbik Terry Blacket akarja főpolgármesternek, Győzikét főispánnak tolja a Mi Hazánk

0

Több olvasónk is jelezte, hogy még mindig nem áll össze neki, hogy a pesti, illetve a budai önkormányzati választáson ki kivel indul és főleg, melyik városban.

Nekik indítottunk egy kibeszélő podcastet a napokban, amit itt lehet letölteni, a tartalmát röviden összefoglaljuk:

Miután Semjén Zsolt törvényjavaslatot nyújtott be, hogy több reklám és pornó lehessen a televíziókban, a Jobbiknál rögtön tudták, hogy az ezeken a területen profinak számító Terry Blacket kell támogatniuk főpolgármester-jelöltnek Puzsér helyett. Hamarosan fel is helyezik a kampányplakátokat, de az igazi küzdelem a Pride-on kezdődik majd, Black jelölt kamionja az LMBTQIA-EKÁER szekcióban indul majd.

További fejlemény, hogy a Mi Hazánk Mozgalom kikosarazta Gyurcsány Ferencet, és Törökszentmiklóson megegyezett Győzikével. Ők is mennének a Pride-ra, de a Nemzeti Légió még tanulmányozza a szivárvány és a román zászló közötti különbséget. A showman egyébként vállalta, hogy nem kerül többet képernyőre, ha cserébe ő lesz budapesti főispán. Mögéje Fekete Pákó is beáll, hogy kellően takarva legyen, mint egy kampányszlogen az RTL Klubon.

De itt még korántsem ért véget az agitprop air race: Flour Tomi egy legóval áll össze, őket a Hír TV indítja villamosként, az Autóklub pedig Demszky Gábort 4-es metróként. Orbán Viktor nyelve fölé Manfred Weber áll be, de csak az előválasztás után, Majka viszont csak az előválasztásig támogatja Curtist, utána már nem. A TAO beállt Európa és a Felcsút közé, a hagyomány viszont szakított a Haladással.

Az majd csak a későbbiekben dől el, hogy Vajna Tímea együtt indul a kakadujával, vagy önmaga ellen harcol, esetleg rámegy a Vittula védelmi pénzére is; bálabontás után okosabbak leszünk. Lesz itt sok izgalom, ahogy egy külső-pesti plébánián mondanák.

Mivel többségbe kerültek a tévés jelöltek, a választást az X-Faktor szünetében tartják meg. A főpolgármester személyére emelt díjas sms-sel, az előválasztáskor pedig a piszkozattal lehet majd szavazni.

OLKT megjegyzés: Remélem ezt a hírt senki sem vette komolyan és van elég humorérzéke az olvasóinknak. Ez nem más mint a Hircsárda újabb remek, ironikus írása. http://hircsarda.hu/2019/06/07/jobbik-terry-blacket-akarja-fopolgarmesternek-gyoziket-foispannak-tolja-a-mi-hazank/