Jön a szexrabszolgatörvény, sztrájkkészültség az Audinál

0
Benyújtották a munka törvénykönyvének új módosítását, mely szerint minden dolgozónak kötelessége lesz évi plusz 400 órában szexszel is fizetni bizonyos juttatásokért és szolgáltatásokért.

Az úgynevezett szexrabszolgatörvényt alkalmazni kell vállalkozások indításánál, közmunkák vagy koncessziók elnyerésénél, de az orvosi ellátás, az óvodai vagy a bölcsődei helyek, illetve építési engedélyek elbírálásának is ez lesz a feltétele.

A törvény nagy keresztény – szabadságot nyújt, a sima szeretkezés mellett orális szexszel, vagy a szado-mazo elemeit kölcsönvéve nyilvános megaláztatással, megszégyenítéssel és taposással is teljesíteni lehet a 400 órát, de egyesek letudhatják fojtogatással is, vagy gruppenszex formájában jachtokon. Így még Uniós pályázatra is jogosultak lesznek.

A módosító bizonyos ajánlásokat is tesz, például a kutyapózra, amikor egyszerre lehet lemenni kutyába és hátulról beengedni a lőcsöt, ugyanakkor korlátoz is, hisz nincs kollektív szerződés, és csak a munkavállaló utólagos beleegyezését fogadják el.

A kormány lehetőségeihez mérten próbál segíteni, ingyenes szopóálarcot és öklözőgépet ad, valamint létrehozza a Nemzeti Kokain Alapot (NKA), hogy ezzel is kedvet csináljon a plusz órákhoz.

A szakszervezetek még vizsgálják a törvényt, a győri Audi vezetősége azonban jelezte, hogy sztrájkba lépnek, hisz őket már évekkel ezelőtt megszopatták a telekárakkal.

 

Forrás: Természetesen ez a hír így nem igaz, viszont Vidróczki Márton, a Hírcsárda szerkesztője ötletes, ironikus írásával rávilágít a lényegre. Forrás tehát:http://hircsarda.hu/2019/10/09/jon-a-szexrabszolgatorveny-sztrajkkeszultseg-az-audinal/ Ha hasonló írásokat akarsz olvasni, keresd a Hircsárdát! 🙂