Jönnek a nagyfaxú migráncsok és erőszakolják meg a fideszes vénasszonyokat! 2013 óta nem jött ilyen kevés migráns az EU-ba, de elsőfokú a TERRORVESZÉLY Magyarországon…Ugyan miért?

ÉBRESZTŐ ZEMBEREK!…2013 óta nem jött ilyen kevés migráns az EU-ba, de TERRORVESZÉLY van jó pénzért, Európával szemben. Vakondi jól keres ebből.

Hatéves mélypontra süllyedt tavaly az illegálisan érkező bevándorlók száma az Európai Unióban, valamivel több mint 139 ezer embert regisztráltak a tagországok külső határain – jelentette a Frontex.

Az EU part- és határvédelmi ügynökségének friss értékelése szerint a 2019-ben érkezettek száma 92 százalékkal alacsonyabb volt a migrációs válság tetőpontján, 2015-ben feljegyzett több mint 1 milliónál. Az előzetes adatok szerint a csökkenés éves mértéke 6 százalék volt, és így a tavalyi lett a legalacsonyabb szám 2013 óta.

A bevándorlók száma már 2018-ban is jóval alacsonyabb volt a korábbiaknál, főleg a Földközi-tenger középső és nyugati részén húzódó útvonalak visszaszorulása miatt.

A legfőbb belépési pontnak még mindig Görögország számít, ahol kb. 82 ezren értek partot, ez 46 százalékkal több, mint az előző évben. A migrációs nyomás tavasszal erősödni kezdett, szeptemberben tetőzött, a hidegek beköszöntével pedig újból csökkenésnek indult.

Spanyolországban 54 százalékos visszaesés volt megfigyelhető az egy évvel korábbihoz képest, így 24 ezerre csökkent az érkezők száma, akiknek a legnagyobb csoportjait a marokkóiak és az algériaiak képezték.

Olaszországban eközben kb. 14 ezer illegális határátlépést regisztráltak, ami 41 százalékos csökkenésnek számít. Legtöbbjük tunéziai és szudáni állampolgár volt.

A görög szigetekről az ország szárazföldi részére szállított migránsok egy része folytatta útját a Nyugat-Balkánon keresztül. Ennek megfelelően az év második felében nőtt az érkezők száma a görög-albán, valamint a Szerbia és Magyarország, illetve Horvátország közötti határon is.

A nyugat-balkáni útvonalon összesen 14 ezer embert regisztráltak, ami több mint kétszerese az előző évi adatoknak.

A bevándorlók legnagyobb csoportját az afgánok tették ki, legtöbbjük a kelet-mediterrán, illetve a nyugat-balkáni útvonalon át érkezett.

A Frontex azt is megállapította, hogy a 2018-as 19 százalékról 23 százalékra nőtt a nők aránya. A 14 évnél fiatalabb gyerekek száma októberig nagyjából 14 600 volt.

(MTI)/