Juhász Zoli · Kezdem érteni.

Azért emelkedett hétszeresére a gáz ára (drágább lesz, mint a németeknek), mert van gáz. Ez logikus és követhető.
És azért engedik a hazai erdőket kitermelni kontroll nélkül, mert van gáz. Ez pláne teljesen egyértelmű.
Az is világos, hogy azért lett kétszeres a villany ára, mert minden rendben van és nincs energiaválság hazánkban.
Üzemanyag is van. Az árstopp csak apró figyelmesség a magyarságnak, hogy értsék, hogy milyen jó világban is élnek. Egyértelmű.
Értem, hogy ha a tej a tavalyi 160 forintról, 370 forintra drágult az csupán 10% infláció. Minden matematikai okfejtés csak statisztikai okoskodás.
Azt is értem, hogy azt mondják, a magyarok visszafogják a fogyasztásukat, hiszen van pénzünk, csak ilyen beosztással élünk ás értjük, hogy áldozatokat kell hoznunk.
Azt is értem, hogy az amerikai férfiaknak a mi lányainkat és asszonyainkat oda kell adni, mert itthon a férfiak vagy melegek, vagy libsik, vagy mindkettő.
Az is világos, hogy nem kell az EU pénze. Európa gonosz, és mi önerőből is képesek vagyunk megépíteni bármit, csak azért nem tesszük, mert így tartja kedvünk.
Természetesen az is egyértelmű, hogy ha a miniszterelnök havi három millióból egy krajcárt sem tud félretenni, akkor egy kilencvenezer forintos nyugdíjból élő, ezt simán meg tudja oldani.
Azt is értem, hogy csak a libsiknek fog mindez fájni. A keresztény hazafias érzelmű, nemzeti patrióták ezt üdvtörténeti feladatnak tekintik, mert őket védik a polgári értékek.
Az is teljesen egyértelmű, hogy ha valakinek nincs elég pénze ételre, italra, fűtésre, ruhára és a gyerekeire, akkor nincs más dolga csak kell keresnie egy olyan fizetést, mint a Miniszterelnök, és akkor – bár megtakarítása nem lesz – de képes lesz kifizetni a számláit.
De ami leginkább világos, hogy ha egy kövér globalista, elmegy és egy rakat kövér globalistának előadást tart arról, hogy mennyire haszontalanok a kövér globalisták, az a logika legmagasabb foka.
Jobb ha elmented és sokszorosítod, mert lehet törlöm ezt is, amilyen logikátlan vagyok.
😃 😃 😃 Nem tértem vissza csak óvatosan rámutatok hogyan kéne az ellenzéknek kommunikálnia. Most egy hétig csak versek jönnek, aztán videózunk kicsit. 🙂