Juhász Zoli – Shepherd: A fideszes gárda összes érve a tegnapi posztomra: “Anyád, köcsög, soros, gyurcsány, migráns.”

Szerintem igazolt tény, hogy ezekkel nem érdemes, nem kell és nem szabad foglakozni. Ezek nem tudnak, nem fognak megváltozni, ezek lelkileg, szellemileg egyazon örökség része.
A Fidesz egy szekta. Szellemileg abuzált emberek jelentős méretű csoportja, akik nem éreznek szégyent, nincs lelkiismeretfurdalásuk, alkalmatlanok az együttérzésre, lételemük a gyűlölködés. fogékonyak a hazug és alaptalan közhelyekre, mindent megvetnek amire a pártjuk parancsot ad.
A fidesz követői az új, európai szélsőséges eszme egyik hadteste. Homofóbok, xenofóbok, megvetik és kihasználják a nőket, a gyerekek jogait csorbítják és mindezt egyházi mázzal nyakonöntve Jézus igéjeként hirdetik, azaz megcsúfolják a Szent Bibliát is. Üldözik a szabad egyházat, a szabad gondolkodást. a szabad válallkozást, a szabad cselekvést. Megvetik az egyéniséget, korlátozzák a szabad tudáshoz való hozzáférést, beszűkitik az egészséghez való jogot, tagadják az alapvető emberi jogok létét.
A fidesz erőszakszervezeteket tart fenn. Magánhadseregeket, fegyveres testületeket hoztak létre, melyek kizárólagos célja egy személy, vagy intézmény kizárólagos védelme bármi áron. Ezen hadseregeket az állam, azaz mi adófizetők fizetjük, de ellenünk szervezték és fegyverezték fel őket.
Mi hiába tekintjük őket embernek. Ők akkor is gyűlölni fognak minket mert ez a lételemük. Hátat kell fordítani nekik.
Juhász Zoli

 

Ui:
Ha a fenti emlékeztet valamire nevezd meg!
Ha a fentiről tudod micsoda! Nevezd meg!

 

 

 

szerző. Juhász Zoli/Facebook