Juszt László: Ez a G. Fodor egy érdemes torzszülött élősködő!

Soha nem akartam semmilyen formában leírni ezt a nevet, mert valamilyen oknál fogva feltűnése óta szóra sem érdemes élősködőnek tartottam. Most mégis! Egy hangfelvételen hallható, hogy G. Fodor Gábor ezeket mondta:

„Talán egyébként ez egy jó gondolat, megértem, hogy jó lenne csinálni egy Viktorjugendet. [Nevetés] Tehát mint a Best of Viktor meg [nem kivehető] tényleg gondolkozom azon, csak nyilván… nem fogom megcsinálni, csak gondolkozok rajta…”

A Hitlerjugend a német nemzetiszocialista párt ifjúsági szervezete volt, a nemzetiszocialista párt második legrégebbi paramilitáris szervezeteként indult müncheni központtal, Jungsturm Adolf Hitler néven.

Ez is érekelheti:  G. Fodor Gábor szerint “Jó lenne csinálni egy Viktorjugendet”

Namár most én kikérném Orbán helyében, hogy az egyik legfőbb ideológusom Hitlerhez hasonlítson. De ez legyen az ő problémája.

Ami sokkal gyomorforgatóbb, hogy nagy szerepe volt a Hitlerjugendnek/Viktorjugendnek a fiatal német korosztályok egészének a második világháborúban való feláldozásában. Ezt a sorsot szánja ez a torzszülött elme a magyar fiataloknak?

forrás: Juszt László