Juszt László kemény üzenete a fideszes trollokhoz!

Azoknak a fideszes trolloknak üzenem, akik a megjegyzéseimre nem érvekkel válaszolnak, hanem a nem létező kommunista múltammal akarnak mocskolni, hogy csak óvatosan a “kommunistázással”.
Felhívnám figyelmüket, hogy vezérük, a “felcsútimaradona” legjobb barátai és üzletfelei között tartja számon a kínai vezetést, vagyis a Kínai Kommunista Pártot, amely Kína legfontosabb politikai szervezete, amelynek vezető szerepét a jelenleg hatályos alkotmány preambuluma is rögzíti.
A KKP gyakorlatilag a hatalom kizárólagos birtokosa, a párt vezetésének iránymutatása, beleegyezése, engedélye nélkül semmi nem történhet.
Így – tetszik, vagy nem – a magyarországi vasútépítés is a kommunisták és Orbán közös üzlete, aminek következtében kedves fideszesek, ti is és az unokáitok is – persze az enyéimmel együtt – a kínai kommunistáknak fognak dolgozni a hiteltörlesztés, vagyis a világ végéig.
Na most lehet kezdeni “komcsizni”… De csak óvatosan, mert mint ez a kép is igazolja vezéretek éppen egy nagy kaliberű kommunista emlékművét koszorúzza Pekingben.
A bejegyzésekbe beleolvasva – miután úgy tűnik, hogy szövegértelmezési problémákkal küzdenek néhányan – segítek.
Nem azzal van a bajom, hogy – mint a világ nagy többsége – gazdasági kapcsolataink vannak Kínával, hanem azzal, hogy milyenek? És persze azzal, hogy nem ugyanúgy kezelik idehaza a korruptakat, mint ott. Azt nagyon tudnám díjazni…

 

 

forrás. Juszt László