Juszt László: “Mi elkapnánk Orbán grabancát!”

0

JUSZT LÁSZLÓ:

Ha nem szüntette volna be Orbán a TV ÜGYVÉDJE c. műsort, akkor most minden kollegával azon dolgoznék, hogy összeszedjük – a Kásler-Orbán féle ámokfutás következtében – elhunytak, maradandó károsodást szenvedettek adatait, boncolási jegyzőkönyveit, akiknek a halála összefügg a 36.000 azonnali, értelmetlen kórházi ágykiürítéssel és azoknak a kórleírásait, akiknek a műtétjét a covidra hivatkozva – parancsra (!) – elhalasztották.
Ez ugyanis több mint felelőtlenség, ez bűn. A bűn pedig büntetést kíván. Biztosan sok esetben kibújhatnának a felelősség alól, hiszen az orvosi perek a legnehezebbek közé tartoznak. De nem megpróbálni az az elvesztett szeretteink, barátaink elleni vétek.
De esetleg – ha a pereket nem sikerül megnyerni – akkor sem szabad hagyni a feledésbe merülni ennek a végtelenül önző, sarlatán, kapkodó, csak a politikai haszonszerzésben gondolkodó társaságnak az áldozatait!!!

Ha nem szüntette volna be Orbán a TV ÜGYVÉDJE c. műsort, akkor most minden kollegával azon dolgoznék, hogy összeszedjük…

Gepostet von László Juszt am Dienstag, 21. April 2020