Kabát Péter focista röhögve mesélte el Hajdú Péter műsorában, hogy szinte halálra keféltek egy nőt 15-en!

Az összezárva Hajdú Péterrel című műsorban a bulvárlapok szerint Kabát Péter volt focista az alábbi történetet mesélte el:

„Amikor a Honvédban fociztam, az évzáró banketten az egyik csapattársam mondta, hogy van egy csaj, akarjuk-e? Elhozta a lányt, aki húsz-huszonkét éves volt, és nagyon szerelmes volt a csapattársamba. Elmentünk mindannyian a srác nyaralójába. Ott volt egy hatalmas ágy, és nem viccelek, tizenöten voltunk azzal a csajjal… Sorban álltunk…. Én kétszer” – árulta el nevetve Kabát Péter.

A focista hozzátette, hogy az aktus végén már sajnálta a lányt, aki mindössze azért vállalta be a sokak számára gyomorforgató orgiát, mert szerelmes volt abba a fiúba, aki rávette őt erre.”

Tehát 15 férfi kihasznált egy lányt, aki “szerelmes” volt egyikükbe. Nyilván tipikus kölcsönös belegyezésen múló helyzet amiben nincs semmi kényszerítés, kényszeritő erő. 15 felnőtt férfi, sportoló és egy 20-as évei elején járó nő. Biztos nagyon kellemes dolog 15 vagy még annál is több nemi aktusban részt venni egymás után. Egészen elképesztő. Erre azért nem olyan nehéz rámondani, hogy ez erőszak.

Ami ebben még keményebbé teszi a sztorit, hogy Kabát Péter ezt úgy meséli el mint ami teljesen természetes, amiben ugyan van pici kivetnivaló, de az élet része, sőt azért még büszke is lehet rá az ember, micsoda “kaland” volt. Ezt a bulvárlapok is kalandként írják le most. Pedig ez nem kaland, nem vicces, és egyáltalán nem menő, ez hatalmi helyzettel való visszaélés.

Kabát 94 és 99 között volt a Honvéd futballistája, olyan nevekkel játszott együtt abban az időszakban akik közül ma is többen edzők és közszereplők. Nyilván senkiről se feltételezhető, hogy ebben részt vett, de jó lenne ha ki is derülne róluk, hogy nem volt részük ilyenben.

 


Ezek azonban annyira durvák voltak, hogy a műsorvezető végül úgy döntött, nem engedi adásba kerülni, ám a Ripostnak sikerült megtudnia, mi hangzott el a cenzúrázott képkockákon.

Ma már tisztességes párkapcsolatban él, a fiatal éveiben azonban nem vetette meg a futó kalandokat Kabát Péter. A focistából lett médiaszemélyiség az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorának felvételén teregette ki a hálószobatitkait – írja a lap.

Ez utóbbit illetően még Hajdú Pétert is sikerült annyira meghökkentenie, hogy ki is vetette az adásból, amikor az exfocista legbizarrabb szexuális élményéről mesélt. Fiatalabb korában ugyanis egy ártatlannak induló buli elképesztő módon végződött.

„Amikor a Honvédban fociztam, az évzáró banketten az egyik csapattársam mondta, hogy van egy csaj, akarjuk-e? Elhozta a lányt, aki húsz-huszonkét éves volt, és nagyon szerelmes volt a csapattársamba. Elmentünk mindannyian a srác nyaralójába. Ott volt egy hatalmas ágy, és nem viccelek, tizenöten voltunk azzal a csajjal… Sorban álltunk…. Én kétszer” – árulta el nevetve Kabát Péter.

A focista hozzátette, hogy az aktus végén már sajnálta a lányt, aki mindössze azért vállalta be a sokak számára gyomorforgató orgiát, mert szerelmes volt abba a fiúba, aki rávette őt erre.

„A srác meg csak nézte a helyzetet, és röhögött” – mondta el Kabát, mire Hajdú felháborodott.

„Fú, mekkora paraszt lehetett az a pasi! Milyen beteg ez a csávó…!” – füstölgött a műsorvezető.

via. Metropol