Kábítószert termelt a kis “keresztény” ifi fideszes!

Megerősítette Márki-Zay Péter miniszterelnök jelölt:
a hódmezővásárhelyi Fidelitas egyik vezetője kábítószert termelt!
Nocsak, nocsak. Keresztény erkölcsök.
Márki-Zay Péter szerint az ügynek messzemenő következményei kell, hogy legyenek.
350 tő kannabiszt termesztettek azon a hódmezővásárhelyi tanyán, ahol a rendőrök 2021. július 8-án a kora délutáni órákban tartottak szemlét. Megtalálták a nemesített növényeket, továbbá a részben leszüretelt és kiadagolt kábítószert, illetve a termesztéshez szükséges eszközöket. A feltételezett elkövetőket (egy idősebb házaspárt és egy 27 éves férfit) előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték

 

– írta a police.hu.
A Hódpressnek több, egymástól független forrás azt nyilatkozta: a Fidesz ifjúsági tagozatának hódmezővásárhelyi tagja a 27 éves férfi; a politikus a Fidesz kampányfotóin is szerepelt a Csongrád megyei 4-es számú választókörzetben.

 

Márki-Zay Péter polgármester a Vásárhelyi Televízió Időben című műsorában megerősítetteaz információt. – Akkor, amikor Orbán Viktor kijelenti azt, hogy a gyerekektől el a kezekkel, akkor gondoljon arra is, hogyha a Fidesz ifjúsági szervezetének egyik vezetője kannabiszt termel, akkor egy Fidelitas által is támogatott, szponzorált – mondjuk – stadionrendezvény, az már egy korántsem ártatlan politikai rendezvény.
Tehát én azt gondolom, ennek messzemenő következményei kell, hogy legyenek

 

– mondta a polgármester a helyi tévében.
A Hódpressnek a helyi Fidesz és a Fidelitas egyelőre nem kommentálta az ügyet.
FRISSÍTÉS:
Lemondott a helyi Fidelitas elnöke.