Kaiser Vivien nyílt levele a magyar néphez a melegtörvény miatt!

Nyílt levél változtatás nélkül.

Az eredeti írás a Facebookon olvasható.

 

Mit csinálnak a melegek a négy fal között? Kevesen tudják, de majdnem három évig éltem a négy fal közt egy meleggel. Szóval abszolút első kézből vagyok informált azzal kapcsolatban, mit is csinál egy nem hetero otthon a négy fal között. Mielőtt belekezdenék a leleplezésbe, figyelmeztetek mindenkit: lehet, mire ennek az irománynak a végére értek, ti magatok is meleggé váltok, vagy ami még rosszabb: ELFOGADÓVÁ, ne adj’ isten NYITOTTÁ.
Szóval a melegek már reggel nagyon durva dolgokat művelnek: felkelnek és bemennek a fürdőszobába. Az ajtót is becsukják. Nem tudom, mit is csinálnak pontosan bent, de többször hallottam fogmosásra emlékeztető hangokat, meg olyanokat is, amik arra utaltak, hogy zuhanyoznak. Aztán tovább folytatják a meleges dolgaikat: kávét isznak. Most kapaszkodjatok meg: cukorral és tejjel! A reggeli rutinjuk szerves része egyébként az olyan anti-hetero tevékenységek, mint az öltözködés, fésülködés, meg az evés. Aztán munkába mennek. Nem is értem, ezt miért nem a négy fal közt csinálják!? No, de mi van a munka után? Hát végre valahára hazatérnek a négy fal közé, ahol a helyük van. Tapasztalataim szerint a melegek amint hazaértek, van, hogy még a cipőjüket sem veszik le és máris ráköszönnek az emberre! Aztán meg, miután végre levették a cipőjüket, kezet mostak és macinacira váltották a farmert, ilyenekkel zargatják az embert, mint, hogy: „mizu?” „hogy telt a napod?” „fel*asztad magad a melóban?”. Ha válaszolsz a kérdéseikre, megesik, hogy véleményt és tanácsot mondanak, esetleg reflektálnak is az elhangzottakra. Ha pedig visszakérdezel, beszámolnak azokról az eseményekről, melyek aznap a négy falon kívül történtek velük. A délutánt aztán van, hogy alvással, olvasással, játékkonzol nyomogatással, tévézéssel, sportolással, chateléssel, evéssel (már megint) töltik. És akkor eljön az este. A melegek ilyenkor is aktívak bizony, van, aki nem képes a négy fal közt maradni és találkozik egy barátjával – heteroval is, meleggel is – vagy a szüleivel, tesójával, kollégáival. Mindenféle helyekre elmennek aztán és későn érnek haza. Megesik, hogy ezeken a helyeken beszélgetnek, meg ülnek és bizony esznek meg isznak is. Más melegek otthon pihennek vagy a párjukkal töltik az időt, akinek ugyanaz a neme, mint nekik. Mikor úgy döntenek, aludni térnek, pizsamaszerű ruhát öltenek, ismételten magukra csukják a fürdő ajtaját, majd a következő történik: odasomfordálnak a szobádhoz, kopogtatnak, majd azt mondják: Jóéjt. Ezen interakció után aludni térnek: ágyban alszanak, a fejük a párnán, egyesek hason, mások háton fekszenek, de szerintem a legtöbben oldalra fordulnak, de az egészen biztos, hogy csukva van a szemük. Reggel pedig a telefon tizenkettedik-tizenhatodik szundija után felkelnek és megint kezdődik minden elölről.
Tapasztalataim szerint a melegek nem fűtik fel a szobát télen, nem sütnek a kezükön melegszendvicset, nem tudnak kézrátétellel popcornt pattogtatni. Mindezen tevékenységekre többször is kértem őket, de nem teljesítették szóval lehet, mégiscsak tudnák ezeket, csak tagadják. Amúgy még azt is tagadják, hogy bármi közük lenne a globális felmelegdéshez.
Végezetül pedig egy fontos infó rólam: a három év alatt, amíg egy meleggel éltem együtt, nem lettem meleg.
És most próbáljuk meg szeretni egymást és annyira érdeklődni honfitársaink nemi és szexuális irányultsága iránt, mint amennyire a boltban lessük árgus szemmel, hogy egy vadidegen 1,5-ös vagy 2,8-as tejet vesz le a polcról.
ÉS EGY ÉLETRE MEGJEGYEZNI: AZ LMBTQI+ EMBEREK NEM EGYENLŐEK A PEDOFILOKKAL, B*ASZKI, MÉG AKKOR SEM, HA A MAGYAROK (AKIKNEK A NEMZETI HIMNUSZÁT EGY MELEG ÍRTA) NÁCI KORMÁNYA ENNEK ELLENKEZŐJÉT ÍRTA MA BE ABBA AZ ALKOTMÁNYBA, MELYET EGY MELEG FÉRFI ÍRT.