Kálmán Olga botrányos Orbán képet tett közzé

0

Kálmán Olga, a népszerű műsorvezető és a DK főpolgármester jelöltje sem hagyta szó nélkül a tavaly év végi rabszolgatörvény botrányos parlament megszavazását. Facebook oldalán írta meg a véleményét, melyhez egy botrányos Orbán fényképet is mellékelt, íme:

Rabszolgatörvény -így fog bevonulni a történelemkönyvünkbe. Hogy a mai nap milyen szócikk alatt, az még nem dőlt el. Eddig egy javaslatom lenne: a Csakazértis Nap. Ez a kép azt hiszem mindennél többet mond el a történtekről.

Igen, rossz a minősége, hiszen Tordai Bence (MSZP- Párbeszéd országgyűlési képviselője) live közvetítéséből fotóztam ki. Magyarország miniszterelnöke éppen szavaz. A kupolát nézve, oda se figyelve, egyik kezét zsebre vágva, gépiesen gombot nyomogat.

Csak azért is. Tiltakoznak a szakszervezetek, a pártok, a felmérések szerint a megkérdezettek nagytöbbsége – és? Akkor is! Csak azért is! Nem akarjátok? -és? Akkor is. Csak azért is. Mert itt az van, az lesz amit én akarok, és nem az, amit ti.

Csak azért is!

A legfurább, hogy ebből pl. a gyerekek úgy 5-6 éves korukban ki szoktak nőni….

Ha szerinted is botrányos a zsebbe dugott kezű Orbán-kép, amit Kálmán Olga közreadott oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogyan döntött az emberek sorosáról a miniszterelnök!