KÁRTYAVÁR

0

A hétvégi időközi választásokon csak ott nem vertük agyon a Fideszt, ahol el sem indultak. De mindenhol elindultak, néha persze függetlennek álcázva, ahogy azt szokták, így mindenhol elsöprő vereséget mértek rájuk az ellenzék jelöltjei. És már mindenütt, nincs különbség keleti és nyugati országrész, város és falu között. Nem volt magas a szavazási hajlandóság, a demokraták elmentek voksolni, a valahai fidesznyikek meg otthon maradtak.

Igen, végre leírhatom ezt: VALAHAI fidesznyikek. Rengetegen vannak, akik október 13-án kóvályogva vették tudomásul, hogy a felcsúti hérosz nem mindenható, hatalomban pusztán az ellenzék egységének hiánya tartotta, nem vízenjárási, kézrátételes gyógyítási képessége. Egy hazug tolvaj, akinek köszönhetően szétrohadt a magyar egészségügy, szociális ellátás, oktatásügy, és minden, amihez csak hozzányúlt.

Emberek tömegei haltak bele az Európától kapott fejlesztési pénzek ezermilliárdjainak kíméletlen ellopásába, és a valahai fidesznyikek felébredve néznek ki a fejükből, hogy ugyan mi szükség van rá, hogy Vietnamban rákkórházat, a Szaharában hőerőművet, az Antartktiszon hűtőgépgyárat építsünk, ha itthon meg minden szétesik a pénzhiánytól. Ami nem azért hiányzik, mert nem kaptuk meg Európától, hanem azért, mert gátlástalanul elrabolták.

Innen nincs visszaút, a kártyavárakat nem lehet újraépíteni, ha a szobára végre ablakot nyitottunk. És ez megtörtént október 13-án, azóta a szabadság kereszthuzata immár az egész országot kiszellőzteti. Többen nem hitték el, mint igen, mikor újra és újra elmondtam az elmúlt években: elég egyszer legyőzni a Rezsimet, és aztán gyorsan kimúlik. Gondolom, most már hisztek nekem. és ezért azt kérem, higgyetek abban is, hogyha Győrben is nyerünk, feladjuk vele az utolsó kenetet szarházi diktátorunknak és rendszerének.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek

Tuareg