Kásler és a járványkezelés

De nemcsak általában ítélem el a fenyegetés módszerét, hanem ezúttal teljesen megalapozatlannak is tartom. Miért gondolja bárki, hogy Káslernek bármi köze volt a járványkezeléshez?
Módja sem volt hibázni benne, hiszen egy percet sem foglalkozott vele. Más sürgető kötelességei voltak. El volt foglalva a magyar őstörténet új alapokra helyezésével, a tízparancsolat orvostudományi hasznosításával, a finnugristák nyelvtudományból való kiűzésével, a szabadkőművesek leleplezésével, óriási Attila-szobor tervezésével.
Árpádházi királyaink csontjaival, emlékezetes prédikációkat nyújtó tanévnyitó beszédekkel, a Kulturkampf győzelemre vitelével, a Magyarságkutató Intézet megalapításával, amely rövid idő alatt múlhatatlan érdemeket szerzett az országot a nehéz időkben is megkacagtató, pozsonyi csatás rajzfilmmel.ű
Hogy is lett volna ideje és energiája ennyi halaszthatatlan teendő mellett a Coviddal törődni? Neki aztán biztosan semmi köze nincs ahhoz, ami történt vagy nem történt. Ott sem volt, a közelébe se járt. Tessék tehát békén hagyni!
Egy ország igazol neki alibit.