Kattanhat a bilincs a fideszes képviselőn

Nem először keveredik botrányba Szabó Zsolt fideszes honatya. Legutóbb 2018-ban jelentette fel Tóth Bertalan az MSZP elnöke, mert gyanús volt, hogy 4,86 millió dollár, több mint egymilliárd-kétszáz millió forint van egy olyan offshore cég bankszámláján Belize-ben, amelynek igazgatója Szabó és felesége.

Igen gyanús az a tény, hogy 18 településen ugyanazokat a cégeket hívták meg ajánlattételre közbeszerzéseken. Ezek közül legtöbbször egy papíron turbinagyártással foglalkozó cég nyert, pedig energetikai felújításokról, építkezésekről szóltak a tenderek.

Valószínűsíthető, hogy ezek a közbeszerzések a Boldog István körzetében tapasztalható mintára lettek elkészítve és egyeztetve, nyilvános adatok alapján pedig az is állítható,

HOGY SZABÓ ZSOLT RÉSZT VETT A SZERVEZÉSBEN.

Mindenesetre az egyre szaporodó ügyek azt jelzik, hogy már akkora lehet a korrupció a párt képviselői között, hogy Orbán már nem tud másképp rendet tartani, csak azzal, hogy kitesz a kirakatba egy-két lúzert, akikkel példát statuál.

Forrás és bővebben itt: https://fuggetlenhirek.info/2020/09/15/kattanhat-a-bilincs-a-fideszes-kepviselon-most-nem-fogja-meguszni/