Kecskeméten van olyan cég, ahol már élnek a rabszolgatörvénnyel

0

Vágó Gábor a rabszolgatörvény ellen lépett fel Kecskeméten. Mint közismert, a politikus a túlóratörvényt alkalmazó, valamint a NER oligarcháinak cégei ellen hirdetett bojkottot a csendes ellenállás jegyében.

minden nap csendesen ki lehet állnia az embereknek a számukra fontosnak tartott értékekért, ugyanis az ellenállásnak nem csak a tüntetéseken és a parlamentben van helye, hanem a mindennapokban is.

Vágó azt is mondta, hogy bojkottálni lehet a NER-t kiszolgáló cégeket, példaként pedig azt említette, hogy az emberek ne menjenek be oligarchák cégeihez, mint például például Vajna Tímea fánkozójába, ne menjenek a CBA-ba vásárolni, a vállalkozók kerüljék Mészáros Lőrinccel az üzleti kapcsolatot, a vásárlók pedig ne válasszanak olyan termékeket, amelyek olyan multinacionális vállalatok gyáraiban készülnek, amelyek kihasználják a kizsigerlő rabszolgatörvény adta lehetőségeket. Hogy segítsen eligazodni ebben a közegben, a fent említett kategóriákba tartozó cégeket személyesen is felkeresi, videót készít és bojkott matricát ragaszt a kapura. Erre készült Kecskeméten is, ahol az ügyvezető elhessegette a stábot, hogy készítsenek videót máshol. Amikor Vágó arról kérdezte, hogy alkalmazzák-e a rabszolgatörvényt, a férfi elviharzott.

https://www.facebook.com/magyarinfo/videos/380172956090921/

Forrás:https://www.borsod24.com/magyarorszag/vago-gabor-kecskemeten-folytatta-a-bojkottot-a-rabszolgatorveny-ellen-aztan-hirtelen-kiderult-maganteruleten-all/