Kedves barátaim és mások!

Nyílt levél változtatás nélkül.

Régen írtam, még régebben vettem részt aktívan a facebookos közösség életében!
Ennek számok oka van, hát vegyük sorra ezeket.
Első ok, és ez szerintem az egyik fő ok, maga a facebook! Gondolhatjátok, hogy kissé maradi vagyok, hát van benne valami, de nehezem birkózom a lassúságával, meg a “barátságos” kinézetével!
Második ok, az állapotom, mint gondolhatnátok mit sír az a fazon, hiszen érthetően ír, ez valószínűleg így van, de a napi tevékenységemben nagyon zavar a jobb lábam sántítása, és még jobban az, hogy a jobb kezemmel, bár írni csak a billentyűk segítségével tudok másra sajnos a jobb kezemet nem tudom használni! Némi javulás van, de ez elsősorban a váll és a jobb kéz bal oldalra történő mozgatásban van! ( Sajnos nem tudom megítélni kiket érdekel, kiket nem, de elnézést kérem azoktól, akiket ez untat, sajnos engem ez “éltet” mármint az, hogy mennyit javul, vagy romlik az állapotom)
A harmadik ok, azt az élet hozta!
Van egy a DK logójával diszített maszkom, ezt vettem fel, amikor hétfőn orvosnál voltam, ahol sajna beszédbe elegyedtem( nagyon lassan és-szerintem értelmesen beszélek), rá kellett jönnöm arra, hogy az átlagemberek agyát sikerült átmosnia a kormánymédiának Soros, migráns, illiberális gondolatok azok, amik ezeknek az embereknek a gondolatatait kitöltik!
Hát ezért nem írok, mert ugyan az oldalak barátiak, de itt is vannak “olyan” egyének, akiknek csak árnylatnyival tér el a gondolkozásuk!

 

 

szerző. Ludvig Jenő