Kedves Vezető- Varga Zoltán írása

0

A mi Kedves Vezetőnknek úgy hiányzott ez most, mint üveges tótnak a hanyatt esés!

Merthogy pánikszerűen lemondott a nagy cimbi, az osztrák szélsőjobbos csóka. Mindenről.
Talán a piáról nem, de az nem is lesz baj, mert nehéz ám feldolgozni a totális bukást hányás nélkül. Ahhoz pedig kell a snapsz. Rengeteg snapsz! Hát hajrá! Lehet gyakorolni.

Tudják amúgy, kiről beszélek? Az a szerencsétlen náci az, akinek a napokban még a K. Vezető lapogatta a hátát, dobált neki csókokat, és mutogatta neki, a hálás magyar néptől frissen gründolt várát.
Igen, Heinz-Christian Strache. Ő hasalt meg, mint Rottenbiller, szűk néhány órán belül.
Jónagy marha volt különben. Talán abba szaladt bele óvatlanul, hogy a K. Vezető anno a nagy agyával eldicsekedett neki, hogy az oroszok bárkinek vesznek tévét, újságot (nem egyet, és nem az aluljáróban. Ááá, dehogy! Egy komplett kiadót. A biznisz az biznisz.) szirszart, bármit, aki beengedi őket, azaz elárulja a saját hazáját.
Tudták? Nálunk ez nagy divat….ööö..Igor, kéne nekem az összes média. – Daragíj drug, értjük! Nézzük csak, nézzük csak. Nem egyszerű…Népszabadság is?….húúútovaris….másik ötszáz lap is….hmhm…daragíj tovaris, nem is tudjuk…Legyen. Paks 2. Maradhat? – Ja! Jó!….
Heinrich, a hülyéje meg hazament, és azt hitte még mindig Mordorföldön van. Mert, itt így éldegélünk boldogan. Mi, a bamba nép, a Kedves Vezető, meg az oroszok. Igen, mert Budapesten több GRU ügynök lebzsel már, mint Moszkvában.

De nem! Ez meg hazament és rongyolt is gyorsan az orosz elvtársakhoz a nagy ötlettel….Tovaris! Akkor úgy, ahogy mordoréknál népszabit, ha kérhetem… Noormális?
Mert „HEINRICH PECINA EGY OLYAN BEFEKTETŐ, AKI AZ ELMÚLT 15 ÉVBEN MINDEN MAGYAR LAPOT MEGVETT ÉS ELŐKÉSZÍTETT ORBÁNNAK”. Közbevetőleg jegyzem meg, többek között a Népszabadságot és a megyei lapok javát is ő, Pecina darálta be. Akkor senki nem értette miért.
MÁR ÉRTJÜK.

A biztonság kedvéért, ha nem esett volna le a kém elvtársaknak, még kicsit cifrázta is „PECINA A NAGY JÁTÉKOS, AKI 15 ÉVVEL EZELŐTT ELKEZDTE VENNI ORBÁNNAK A MÉDIÁT” ilyesmiket motyogott nagy bölcsen. Azok meg gondolom, majd megfulladtak a röhögéstől, ekkora marhát látva.

Strache ezeket mondta a szép szájával. Hogy a Pecina. Az segít.
Ja. Ügyes! Csak közben forgott, vagy tíz kamera a kecóban. Minden titkosszolgálatnak egy. A svájciaknak talán kettő. Ők mindig túlbiztosítanak mindent.

Ez viszont pech. Oltári nagy pech.
Olyannyira az, hogy mire lemászott az oroszok által bónuszba adott eszkorthölgyről, – igen, ezt eddig minden kémes-dugós filmben így láttam. Márpedig rengeteg kémes-dugós filmet nézek. Az orosz kémek ellátmányában rendszerint ott lapul egy-két ilyen darab. Nagyon meggyőzőek tudnak lenni. Nagyon! Most akkor miért lenne másként? – feltételezve, hogy itt is a szokásos khm…kópia futott, szóval, mire a K. Vezető cimborájának sikerült lemásznia a vélhetően igen dekoratív hölgyről, még a sliccén a gombokat babrálta talán, de már bukott ember, politikai hulla volt. Kész. Daszvidanyija Heinrich. Daszvidanyija! Neked már csak a pia marad. Konyec!

De, attól tartok, ma nemcsak az osztrák gazembernek lehetett igazán [email protected] napja, de nemzetünk fénylő csillagának is.

Igen, mivel a kolléga, ezzel az ügyes, abszurditásában Mr. Bean-re hajazó öntökönlövésével a K. Vezetőt is rendesen leamortizálta. Morálisan, meg politikailag, meg mindenhogy.

Merthogy ember nincs, aki ezek után fel ne tenné a kérdést magában, AKKOR MORDORÉKNÁL VALÓJÁBAN MI A PIKLI IS TÖRTÉNT A NÉPSZABADSÁGGAL, MEG A TÖBBI LAPPAL?

Miért is vette meg Pecina? Kinek vette meg? Az oroszok ebben a ragyogó médiaportfóliós bizniszben milyen szerepet is játszottak? Mit is adott érte a Kárpát-medence géniusza? Tényleg Paks kettőt?

Ja! És még az is itt motoszkál agyilag, ha hazaárulás ez az osztrákoknál (Nyugi. Náluk, a sógoroknál tuti az! Nem mi vagyunk ők!) akkor ez, még itt, Mordorföldön is az.
A Kedves Vezetőnek mikor is méltóztatik börtönbe vonulni? Merthogy EZ HAZAÁRULÁS, BÁRHONNAN IS NÉZZÜK!

Utóirat: Nemtom ismerik-e a sztorit a cicáról, aki egy idősek otthonában lakott. Megfigyelték, hogy akinek az ajtaja elé feküdt, az másnapra rendre meghalt. Akihez odament, az már kérhette is a papot, meg az utolsó kenetet. Hatalmas ribillió volt eztán a macska miatt. Mindenki rettegett tőle. A végén el kellett altatni.
Valahogy így van a mi Kedves Vezetőnkkel is. Akivel kezet fog, akinek az öribarija lesz, annak meszeltek. Mubarak, Berlusconi, Kubilius, Saakashvili, Fico, Janukovics, most meg ez az osztrák fazon.
Valahogy nem jó ómen a mi kis pocakdanink.
Lesz még ebből ribillió, meglátják!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=464738834093817&id=100016731131028

Varga Zoltán facebook