Kényes téma, de…Óriási népességrobbanás van Magyarország no-go zónáiban: SENKI se beszél erről

Ezeken a helyeken még a törvény sem működik, a rendőrök nem mernek bemenni vagy arra járőrözni, nincs semmilyen bűncselekménynek következménye…

Egyre nagyobb problémát jelentenek az úgynevezett törvényen kívüli zónák hazánkban.

Bár a 2015-ös menekültválság során sikerült megakadályoznunk, hogy menekültek által leuralt szegregátumok jöjjenek létre, helyette megkaptuk a mi kis magyaros szegregátumainkat.

Vagy ha úgy tetszik, “gettóinkat”.

Olyan részeket Kelet-Magyarországon és főleg Borsod-megyében, főleg az abaúji részeken ahová “fehér ember” csak úgy nem merne bemenni.

Nem is teszi, ha kedves az élete, mert vagy kirabolják, vagy megkéselik, vagy jobb esetben csak megússza egy “kis szóváltással” és inzultussal, lökdösődéssel.

Mindenki tudja, hogy pontosan mire gondolunk, és a szomorú tény az, hogy egyre több ilyen törvényen kívül eső régió van ma hazánkban, többek között például a nagyvárosok “látótérből kiesett” vidékein.

Az egyik leghíresebb a miskolci, de vannak egyéb szegregátumok kisebb települések, megyeszékhelyek közelében is.

Az áramlopás, a különféle bűncselekmények itt szinte mindennaposak.

A fiatal anyukák a döngölt fapadlóra pottyantják a gyerekeiket, és elvárják hogy a magyar állam szociális hálója nevelje fel ezeket a gyerekeket.

Nem ezen társadalmi csoportok ellen beszélünk, hanem MELLETTÜK.

Az államnak ugyanis fel kellene számolni ezt az “életformát”, mert addig amíg ezt elfogadjuk és ez megtörténhet, addig meg is fog történni.

A másik nagy baj, hogy ez egy társadalmi értelemben vett demográfiai időzített bomba, amiről senki sem beszél.

Ezekben a no-go zónákban ugyanis hatalmas népességrobbanás várható az elkövetkező 5-10 évben.

Ez pedig különösen nagy gondokat fog még okozni, hosszú távon pedig szinte feloldhatatlan társadalmi ellentétekhez vezethet…