Kéri László döbbenetes kijelentései – Lopás vágyának kényszere Orbán família genetikai adottsága

Kéri László politológus kijelentései az ATV-n.

A nyár óta folyamatosan lejtmenetben lévő Fidesz több jel szerint is már egyáltalán nem magabiztos, egyre kevésbé bíznak a 2022-es győzelemben. Önmagában a Fidesz gyengülése még nem kellene, hogy ezt jelentse, de vele szemben pedig kialakult az egységes ellenzéki tömb, amely viszont erősödik. A Fidesz készül a kormányváltásra, ezt erősítette meg Kéri László politilógus az ATV-n adott interjújában.

Önmagában már az is jelentős tény, hogy a Fidesz 5-700 ezer szavazót veszített a nyár óta, aminek Kéri László szerint az az oka, hogy a második és a harmadik hullám hatásaira sem a társadalom, sem a politika nem volt felkészülve, az pedig hogy

A KORMÁNYZAT SEM, VÉRLÁZÍTÓ!

Folyamatosan arról beszéltek, hogy jön a negyedik hullám, ennek ellenére nem tettek semmit, vagy legálábbis nem volt nyoma a cselekvésnek.

Mindezt az okozta Kéri szerint, hogy a központosított politikai rendszernek van egy olyan hozadéka, hogy minden szinten várni kell fentről az utasításra.

Olyan állapotban érte a koronavírus összes hulláma a magyar közigazgatást, hogy mindenhol meg kellett várni a központi döntést.

A kormányzati szereplők össze-vissza beszélnek, teljes káosz van a vakcinával kapcsolatban is, Orbán olyan képtelenséget beszél, hogy egy hétvége alatt le lehet oltani az országot, de az elemi számok szintjén sem stimmel semmi.

A gazdasági tervek azt mutatják Kérinek, hogy

A FIDESZ FELKÉSZÜLT A KORMÁNYVÁLTÁSRA IS,

a különböző alapítványokba menti ki a pénzt.

A gazdasági terv az elmúlt időszakban a haverok minden korábbi mértéket meghaladó kistafírozása volt, erre példa a december 24-i osztogatás volt, amiből alig jutott az egészségügynek, de a mentalitás nem változott, amit lehet eltesznek.

Ez nem más, mint a tartalékolás a kormányváltás után következő időszak túlélésére.