Két hatalmas luxusmedence épül Orbán hatvanpusztai kastélyához

A többszintes, mélygarázsos, liftes, tetőtérbeépítéses épületeket hivatalosan JUHAKOLNAK hívják, és most már két hatalmas medence is került az udvarra.

A befejezéshez közeledik Orbánék hatvanpusztai luxus kastélya, de még mindig tudnak meglepetéssel szolgálni.

– ezzel kezdte Hadházy Ákos csütörtök reggeli bejegyzését, amelyben egy friss légifotót tett közzé a felcsúti miniszterelnök “arany WC-kefe díjas” építkezéséről.

A kép tanúsága szerint most már két hatalmas medence is került a mezőgazdasági épületnek becézett luxushodály udvarára. Ezek vagy úszómedencék lesznek, vagy szökőkutak – Hadházy tippje szerint inkább az utóbbi. Ezen kívül újabb két, sok száz négyzetméter nagyságú épület alapját tették le – korábbi belső információk szerint ezek üvegházak lehetnek.

Ezt követően a korrupció-ellenes harcáról ismert képviselő is kitért arra botrányos részletre, amiről nemrég mi is írtunk a hvg360 riportja nyomán: Orbánék lebontották a korábban ott állt védett épületeket, hogy mélygarázs épülhessen alájuk, és bár így a műemlékek megsemmisültek, és máshogy építették őket újjá, a fideszcsicska hatóság szerint ez csak felújítás. Így már most műemlék a még el se készült kastély. Ezt Hadházynak megerősítették egy hivatalos levélben is, amit szintén megosztott.

Az pedig csak hab a tortán, hogy a többszintes, mélygarázsos, liftes, tetőtérbeépítéses épületeket JUHAKOLNAK hívják.

– tette hozzá a képviselő, aki szerint az ország nagy részének fogalma sincs arról, mi folyik Hatvanpusztán, mert a propaganda sok millió ember elől hallgatja el ezt az építkezést és sok millió ember figyelmét tereli el róla.

Pedig ez az épület az őrület maga. Ezt minden magyarnak látnia kellene!

– zárta posztját Hadházy Ákos.