Kezdődik! Ezt látnia kell!

A kormánynak most már mindennél fontosabb, hogy úgy tegyenek, mintha érdekelné őket az emberek sorsa, hiszen választások közelednek. Adómentesség, hatósági áras élelmiszerek és rezsicsökkentés: ezzel akarná megvenni a Fidesz a szavazatainkat, de ennek a magyarok már nem dőlnek be.

A Portfolio írta meg, hogy a kormány több mint 2500 milliárd forintot költött el az év utolsó három hónapjában.

Nem nehéz kitalálni, mire ment a pénz: szavazatvásárlásra.

A kormányt egészen addig ugyanis egyáltalán nem érdekli a magyarok jóléte, sőt az életük sem, amíg nem közeleg már vészesen egy választás. Akkor hirtelen beindul a gépezet: a választás napjaiban jön a krumpliosztás, jönnek a fenntarthatatlan kedvezmények, és természetesen jönnek az aljas hazugságok. Persze úgy, hogy mindez ne menjen a lopás rovására.

A kormány most év végére összehozott egy 5100 milliárd forintos költségvetési hiányt, ami szinte példa nélküli és pont olyan ijesztő, ahogy hangzik.

Csak decemberben 1170 milliárd forintot szórt el a felelőtlen és alkalmatlan Orbán-kormány, aminek nem látni egyelőre a következményeit sem. Ahogy nem gondolták át az árak befagyasztását sem, most sem voltak a helyzet magaslatán.

ENNEK A FÉKTELEN ALKALMATLANSÁGNAK VÉGET KELL VETNÜNK ÁPRILIS 3-ÁN, MERT A JÖVŐNKA TÉT!