Kezdődik a rombolás: Össze zúzták a kiskunfélegyházi MSZP-PM irodát!

0

Horváth Tamás az MSZP-Párbeszéd jelöltje, aki egyébként rekordszámú ajánlást gyűjtött össze, Vasárnap virradóra döbbenetes látványra ért be a kiskunfélegyházi MSZP irodába!Ugyanis ismeretlen tettesek betörték az iroda ablakát. Horváth Tamás elmondta, hogy feljelentést tettünk a Rendőrségen a félegyházi MSZP irodát ért rongálás és atrocitás miatt. Vásárhelyen listázzák a politikai ellenfelet, itt már kézzel fogható a megfélemlítés. Elég volt belőlük! – olvasható Horváth Tamás, Kiskunfélegyházai MSZP elnök hivatalos facebook oldalán. A rongálásról itt számol be a szocialista képviselő bővebben. Eszik Bence, az MSZP kiskunfélegyházi irodavezetője elmondta, hogy:

“Szerinte helyi jobboldali egyének állnak a vandalizmus hátterében. Egyben a párt nevében arra kért mindenkit, hogy ne ily módon adjon hangot politikai véleményének”

“SZERETNÉNK, HA KISKUNFÉLEGYHÁZA MEGMARADNA A BÉKE SZIGETÉNEK, OLYAN HELYNEK, AHOL MÁS-MÁS ÉRTÉKEKET VALLÓ EMBEREK BÉKÉBEN, NYUGODTAN ÉLHETNEK EGYMÁS MELLETT.”

2010 februárjában és 2014 márciusában is, ugyanígy a választások előtt már megtámadták a kiskunfélegyházi MSZP irodát. Ez sem véletlenűl keletkezett – tette hozzá Eszik Bence.

 

(OLKT/Facebook)