Ki is ez és milyen ember?

Aki ellopta az ország magánnyugdíj megtakarítását, azt nagy jóindulattal sem lehet jó embernek nevezni.
Aki felszántotta a demokráciát és szemétdombra dobta a jogállamiságot, azt szintén nem lehet megdicsérni.
Aki folyamatosan ellopja ennek az országnak a javait, ingó és ingatlan vagyonát, azt nagyon nagy jóindulattal sem lehet jóságos és igazságos vezetőnek nevezni.
Aki úgy hazudik, mint a vízfolyás, és néz embereket hülyének, azt nem lehet magasztalni.
Aki hasznot húz az ország lakóiból, aki a világjárvány alatt nyerészkedik a lakosságon, az egy szar ember.
Aki a saját klientúráját tömi pénzel, aki ellopja azt amit az Unió ad nekünk, aki minden percben lebukik valami lopáson, aki a szomszéd gázszerelőre íratja a saját vagyonát, amit tőlünk vett el, az egy szar ember.
Aki leszarja az ország azon felét, aki nem rá szavazott, és azok parlamentbe küldött képviselőit, az egy szar ember.
Aki a civileket vegzálja, aki nyíltan hadat üzent mindenkinek, aki ezt a rendszert bírálja, aki Iványit és az ő szegényeket védő egyházát lábtörlőnek használja, majd rájuk küldi a NAV-ot, az egy szar ember.
Aki nem áll szóba az ellenzéki sajtóval, mi több fake news-nak titulálja azt, az egy szar ember.
Aki azt hazudja, hogy háborús infláció van, és emiatt nem tartja be azt az ígéretet, amivel választást nyert, az egy szar ember.
Aki soha semmiért nem vállalja a felelőséget, és mindig mást okol, ha baj van, márpedig egy ideje kurva nagy baj van, az egy szar ember.
Aki Sorosozik, aki Gyurcsányozik, aki Brüsszelezik, miközben kinyalja Putyint, Lavrovot, Erdogant, meg Trumpot, az egy aljas, gusztustalan szar ember.
Aki gyáván menekül és függöny mögé bújik ha válaszolnia kellene, az egy gyáva szar ember.
Aki ujjal mutogat mindenkire, és következetesen hülyének néz mindenkit, az egy szar ember.
Aki az apjától a lányáig , a feleségétől a vejéig mindenkit csilliárdossá tesz a mi adóforintjainkból, az egy szar ember.
Aki testőrök gyűrűjében, golyóálló mellényben mer csak az emberek közé menni, az gyáva.
Aki a mi pénzünkön vett honvédségi gépet magáncélra és a családja vakációztatására, és meccsre való eljutásra használja, az egy tolvaj geci.
Aki a közvagyont alapítványokon keresztül eltünteti, hogy utána az már ne legyen többé az embereké, az egy gátlástalan kleptomániás tolvaj.
Aki visszaél a hatalmával, aki nem vesz tudomást arról, hogy amit művel, az nem mindenkinek tetszik, az egy szar diktátor.
Aki nem csatlakozik az Európai Ügyészséghez ezzel gátolva az uniós pénzek megérkezést, az egy gyáva szar ember.
Aki folyamatosan bomlaszt egy olyan közösséget, amihez anno az ország nagy arányban akart csatlakozni, az egy áruló.
Aki folyamatosan vétózik, aki folyamatosan mindent gátol, aki azon mesterkedik, hogy a szélsőjobb kerüljön hatalomra Európában, és újabban már a fajvédő retorikát is elővette, az egy fasiszta újnáci.
Aki magyarkodik és a saját nemzetét osztja meg azért, hogy az ő hatalma sértetlen maradjon, az egy számító és uszító gazember.
Akinek a nyelve és a keze úgy ráng, mint egy tikkelős homoki sikló farka, az meg egész egyszerűen beteg, de legalábbis nem nevezhető egészséges embernek.
KSz
RG