Kiderült, hogy mekkora állami pénzeket markolt fel Rogánné cége

0

Az MVM és az Antenna Hungária mellett a Szerencsejáték Zrt. is támogatta Rogán Cecília és Sarka Kata közös cégének sportrendezvényeit.A NER nagyasszonyai saját lábukra álltak és állami szereplők támogatásával valósítják meg álmaikat.

2017 óta nyomul együtt a két üzletasszony: a propagandaminiszter felesége, Rogán-Gaál Cecília  és barátnője, Sarka Kata, aki az állami megbízásokkal szárnyaló NER-kedvenc Valton Security tulajdonosának élettársa.

 Rogánné cége, a Nakama & Partners eseményei eddig legalább 273 millió forint szponzoráció érkezett állami tulajdonú cégektől.

A vállalatok támogatásait minden esetben a Nemzeti Kommunikációs Hivatal hagyja jóvá, ami történetesen Rogán Antal minisztériumához tartozik. A K-Monitor szerint a hivatal visszatart adatokat, és a jelenleg ismertnél jóval több állami pénzt kaptak a Nakama-rendezvények.

De amiről biztosan tudni lehet, hogy a Szerencsejáték Zrt. 63 milliót adott a Nemzeti Futóverseny lebonyolítására. Az Antenna Hungária 25-25 millió forinttal szponzorálta a Fitbalance Aréna és Fitbalance Kids rendezvényeket, valamint 10 millió forinttal a Nemzeti Futóverseny rendezvényt. Az MVM a Fitbalance Arénát idén 80 millió forinttal, a Nemzeti Futóversenyt pedig 70 millióval szponzorálta.

Forrás és bővebben: https://hirhugo.hu/2019/07/24/nem-sul-le-a-bor-kiderult-hogy-mekkora-allami-lovekat-markolt-fel-roganne-cege/